ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Έτοιμη να «σφραγίσει» την πρόκριση στον τελικό η Ρεάλ

Η Ρεάλ Μαδρίτης καλείται να υπερασπιστεί στο Βιθέντε Καλντερόν το 3-0 του πρώτου αγώνα για την πρόκριση στον τελικό του Κάρντιφ, όπου ήδη περιμένει η Γιουβέντους. Ένα θαύμα ψάχνει η Ατλέτικο με τον Ντιέγο Σιμεόνε πάντως να πιστεύει ακόμα στην ανατροπή.

Το χατ-τρικ του Κριστιάνο Ρονάλντο την περασμένη εβδομάδα στο Σαντιάγο Μπερναμπέου έφερε τη Ρεάλ σχεδόν με τα… εισιτήρια στο χέρι για τον τελικό του Champions League στο Κάρντιφ. Εκεί που περιμένει από χθες το βράδυ η Γιουβέντους μετά την πρόκριση επί της Μονακό.

Η «Βασίλισσα» θέλει να πανηγυρίσει την πρόκριση μέσα στο σπίτι της συμπολίτισσας Ατλέτικο, ένα παιχνίδι που παρά το καθαρό σκορ του πρώτου αγώνα, ο Ζινεντίν Ζιντάν το χαρακτήρισε «τελικό».

Στο στρατόπεδο της Ατλέτικο ξέρουν ότι ψάχνουν ένα θαύμα απόψε στο Βιθέντε Καλντερόν μετά την πολύ κακή εμφάνιση στον πρώτο ημιτελικό. Ο Ντιέγο Σιμεόνε πάντως δεν χάνει την πίστη του, επισημαίνοντας ότι από το πρώτο λεπτό οι «Ροχιμπλάνκος» θα μπουν αποφασισμένοι για να διεκδικήσουν όσες πιθανότητες τους έχουν απομείνει.

Χουανφράν, Χιμένες και Βρσάλικο είναι αμφίβολοι για την Ατλέτικο, ενώ δεδομένα εκτός μάχης έχει τεθεί ο Φερνάντεθ. Από την άλλη πλευρά, στη Ρεάλ Μαδρίτης, ο Ζιντάν δεν μπορεί να υπολογίζει τόσο στον Καρβαχάλ, όσο και στον Μπέιλ.

Πιθανές συνθέσεις

Ατλέτικο Μαδρίτης: Όμπλακ, Χουανφράν, Γοδίν, Σάβιτς, Φιλίπε Λουίς, Κόκε, Γκάμπι, Σαούλ, Καράσκο, Γκριεζμάν, Γκαμεϊρό.

Ρεάλ Μαδρίτης: Νάβας, Νάτσο, Ράμος, Βαράν, Μαρσέλο, Κροος, Κασεμίρο, Μόντριτς, Ίσκο, Μπενζεμά, Ρονάλντο.

To Top