Έτοιμοι για διακρίσεις οι πυγμάχοι του Άρη στο πανελλήνιο Νέων

Την Παρασκευή θα ξεκινήσει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα πυγμαχίας της κατηγορίας Νέων, το οποίο θα διεξαχθεί στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο κλειστό γυμναστήριο του ΜΕΤΣ από 1 έως 4 Μαρτίου.

Στο εν λόγω πρωτάθλημα θα λάβουν μέρος αθλητές απ΄ όλη την Ελλάδα και υπολογίζεται ότι η συμμέτοχη θα είναι αρκετά μεγάλη, καθώς στην ουσία αποτελεί και το πρώτο πρωτάθλημα πυγμαχίας για το 2013. Οι νεαροί πυγμάχοι (16 και 17 ετών) θ΄ αγωνιστούν στις δέκα κατηγορίες κιλών και θα προσπαθήσουν να δώσουν το καλύτερο εαυτό τους  για μια θέση στο βάθρο.

Τον Α.Σ. Άρη θα εκπροσωπήσουν δύο αθλητές και συγκεκριμένα οι Χρήστος Βλαχοδήμος στα 69 κιλά και Ευάγγελος Ιατράκης στα 75 κιλά. Να σημειωθεί ότι ο Βλαχοδήμος είχε ανακηρυχθεί πρωταθλητής παίδων το 2011 και το 2012, είναι αήττητος σε εθνικό επίπεδο και φιλοδοξεί να κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο και στην κατηγορία των νέων.

Από την πλευρά του, ο Ιατράκης, παρ΄ ότι δεν κατάφερε να διακριθεί στο περσινό πρωτάθλημα παίδων, ελπίζει ότι μετά την σκληρή προετοιμασία που πραγματοποίησε θα καταφέρει ν΄ ανέβει στο βάθρο.

Τέλος, ο προπονητής  των δύο πυγμάχων του Άρη, Γιώργος Γκαβέζος, δηλώνει πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια που κατέβαλαν οι αθλητές του κατά την διάρκεια της προετοιμασίας και είναι σίγουρος ότι για άλλη μία φορά οι «κιτρινόμαυροι» πυγμάχοι θα διακριθούν και θα τιμήσουν τα χρώματα του θεού του πολέμου.

Πηγή: arisac.gr

To Top