ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Έτοιμοι για τις υπογραφές Απόλλων και Καλαϊτζίδης με συμμετοχή πρώην νομικών και παραγόντων του Άρη

Ο «γάμος» του Απόλλωνα Καλαμαριάς με την οικογένεια Καλαϊτζίδη είναι προ των πυλών, με τον Αλεξ Κάλας και τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη που είχαν πέρσι τις τύχες του ποδοσφαιρικού τμήματος του Άρη, με τα γνωστά σε όλους αποτελέσματα.

Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ από την εφημερίδα Metrosport στο οποίο αναφέρεται η συμμετοχή πρώην νομικών και παραγόντων του Άρη (Χατζηιωάννου, Φωτιάδης, Παπαδόπουλος):

“Συναντήθηκαν στα γραφεία του συλλόγου τα μέλη  του ερασιτέχνη, ο πρόεδρος Αλέξανδρος Νεράντζης, με τον γραμματέα Παναγιώτη Χατζηανδρέα και τον ταμία Χρήστο Βέντζιο, με τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη και τον στενό του  συνεργάτη Όμηρο Φωτιάδη, παρόντων και των δικηγόρων τους, Κώστα Παπαδόπουλου και Βαγγέλη Χατζηιωάννου.

Το παρών στη συνάντηση έδωσε ακόμη ο Αβραάμ Περσίδης, έφορος του ποδοσφαιρικού Απόλλωνα, αλλά και ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Απόλλων Αχιλλέας Χαραλαμπίδης. Συζήτησαν και τις τελευταίες λεπτομέρειες της συμφωνίας και τα βρήκαν σε όλα! Το μόνο που απομένει ουσιαστικά είναι να ανάψει το «πράσινο φως» το δ.σ. του ερασιτέχνη, το οποίο συνεδριάζει έκτακτα σήμερα το απόγευμα! Εκεί θα παρουσιαστεί όλο το μνημόνιο συνεργασίας Απόλλωνα και Κάλας και μόλις φυσικά περάσει, θα πέσουν οι υπογραφές και θα ξημερώσει και τυπικά η νέα εποχή  για τον Απόλλωνα.

Ο ερασιτέχνης για τις οφειλές

Ένα ζήτημα που καθυστέρησε πάντως τη διαδικασία είναι και των οφειλών της ΠΑΕ Απόλλων, από τη θητεία του Βασίλη Ανατολίτη ως προέδρου και διευθύνοντα συμβούλου. Δεν πρόκειται να «κολλήσει» περαιτέρω το ζήτημα εκεί, αφού ο ερασιτέχνης έβαλε «πλάτη» για να λυθούν τα όποια θέματα. Είναι φυσικά κάτι που απασχολεί την πλευρά Κάλας, από την άποψη ότι επιδιώκει πως πρέπει να είναι 100% εξασφαλισμένη με την άνοδο της ομάδας από τη Γ’ Εθνική, από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού. Για την πλευρά του υποψήφιου επενδυτή είναι «θέμα αρχής», όπως λέγεται, να μη δοθούν χρήματα στον Ανατολίτη, ο οποίος είχε πάρει άνευ αντιτίμου τις μετοχές τον Απρίλιο του 2015.

Μόλις τακτοποιηθεί πλήρως το ζήτημα των οφειλών, για το οποίο εγγυάται ο ερασιτέχνης, θα έχει ξεπεραστεί ακόμη ένα εμπόδιο για την οριστικοποίηση της συμφωνίας.  Είναι πιθανό, μάλιστα, σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν χθες, εκκαθαριστής της ΠΑΕ να οριστεί ο Όμηρος Φωτιάδης”.

To Top