Κάμπος και παίκτες ήταν έτοιμοι για όλα τα σενάρια, δεν ασχολήθηκαν με το… αλαλούμ

Τα όσα τραγελαφικά συνέβησαν τις τελευταίες μέρες αναφορικά με την έδρα της αναμέτρησης του Άρη Ακροποτάμου με τον Άρη οδήγησαν το τεχνικό τιμ στο να έχει στα… σκαριά ένα “plan b” σε περίπτωση που -όπως κι έγινε- αλλάξει η μέρα διεξαγωγής του αγώνα.

Κι ενώ αρχικά ο Πάουλο Κάμπος και οι συνεργάτες του είχαν ετοιμάσει την ομάδα να αγωνιστεί το Σάββατο, οι χθεσινές εξελίξεις σε συνάρτηση φυσικά και με τις σημερινές και την οριστικοποίηση της έδρας της Ελευθερούπολης, οδήγησε στην άμεση εφαρμογή του εναλλακτικού σχεδίου.

Σύμφωνα με αυτό οι ποδοσφαιριστές του Άρη θα συνεχίσουν μέχρι την Κυριακή τις προπονήσεις και το απόγευμα θα αναχωρήσουν για την Καβάλα, όπου και θα διανυκτερεύσουν.

Η ένταση στις προπονήσεις δεν θα διαφοροποιηθεί, καθώς οι άνθρωποι του τεχνικού τιμ προνόησαν και δεν θα αντιμετωπίσουν προβλήματα όσον αφορά την αγωνιστική κατάσταση των παικτών.

Παράλληλα, δίνεται η ευκαιρία στον Πάουλο Κάμπος να έχει δύο μέρες περισσότερες, ώστε να γνωρίσει και να προετοιμάσει κατάλληλα την ομάδα του πριν το επίσημο ντεμπούτο του στον “κιτρινόμαυρο” πάγκο.

To Top