Έτοιμοι να πουν αντίο οι Αμερικανοί, συζητήσεις με Κις, Νάντζφεϊ!

Ο Άρης δεν μπορεί να περιμένει άλλο τη FIBA και αυτό σημαίνει ότι οι Αμερικανοί που βρίσκονται στην Ελλάδα από τα μέσα Αυγούστου θα αποτελέσουν παρελθόν πριν καν γίνουν παρόν! Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις οι Κόλιμον, Σάιμον και Άουτερμπριτζ δεν πρόκειται να αποκτήσουν δικαίωμα συμμετοχής και οι κίτρινοι στρέφονται στις λύσεις του Μπίλι Κις και Στέφαν Νάντζφεϊ.

Ούτε σήμερα προέκυψε κάτι νεότερο από την FIBA σε ότι αφορά την απάντηση που περίμενε ο Άρης για την αναστολή του απαγορευτικού μεταγραφών. Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής στο σημερινό φιλικό με τον ΚΑΟΔ χρησιμοποίησε ελάχιστα τους Τσέιζ Σάιμον και Ορίον Άουτερμπριτζ, κάπως περισσότερο τον Κλιφ Κόλιμον, ενώ σύμφωνα με το ρεπορτάζ οι κίτρινοι έχουν ήδη αρχίσει τις επαφές με τους Μπίλι Κις και Στέφαν Νάντζφεϊ, προκειμένου να τους υπογράψουν!

Οι δύο παίκτες που αγωνίστηκαν πέρσι στον Πανιώνιο, έχουν δικαίωμα συμμετοχής γιατί τα “λέτερ οφ κλίαρενς” είναι στην ΕΟΚ, όμως είναι πολύ πιο ακριβοί από τους τρεις Αμερικανούς.

Σε κάθε περίπτωση ο Άρης θα περιμένει μήπως υπάρξει αποτέλεσμα στην συνάντηση Μπάουμαν – Βασιλακόπουλου στην Βαρκελώνη την Πέμπτη, αν και όλα δείχνουν ότι τα πράγματα έχουν πάρει τελείως αρνητική τροπή…

 

To Top