Έτοιμοι οι έφηβοι για τον αυριανό τελικό!

Χωρίς προβλήματα τραυματισμών και με ανεβασμένη ψυχολογία η εφηβική ομάδα του Άρη προετοιμάζεται για τον αυριανό τελικό (21:30) με τον Μαντουλίδη στο πρώτο κλειστό γήπεδο της Μίκρας. Αυτός θα είναι ο τρίτος τελικός τα τελευταία τέσσερα χρόνια για τους παίκτες του Νίκου Δημητρίου οι οποίοι θα αγωνιστούν αύριο με στόχο να διατηρηθούν στον «θρόνο» τους.

Ο έμπειρος τεχνικός και ο συνεργάτης του Γιώργος Κυριαζής θα υπολογίζουν σε όλους τους παίκτες στην διάθεσή τους ενώ στις τελευταίες προπονήσεις οι δύο προπονητές έχουν δώσει ιδιαίτερη έμφαση στον αμυντικό τομέα και στον περιορισμό ορισμένων παικτών του Μαντουλίδη που είναι αρκετά επικίνδυνοι.

Οι παίκτες του Άρη έχουν παραστάσεις από τέτοια παιχνίδια καθώς τα τελευταία χρόνια τα τμήματα υποδομής του συλλόγου έχουν φέρει μεγάλες επιτυχίες σε τοπικό αλλά και εθνικό επίπεδο και ξέρουν πως να διαχειριστούν τέτοιες καταστάσεις. Αυτό άλλωστε αποτελεί το σημαντικότερο πλεονέκτημα που διαθέτει η ομάδα σε σχέση με τις υπόλοιπες και παράλληλα με το πλούσιο ταλέντο, συνθέτουν δύο σημαντικά στοιχεία που φέρνουν τον Άρη κυρίαρχο σε αυτές τις ηλικίες τα τελευταία χρόνια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στις δύο προηγούμενες φορές που κατέκτησαν το πρωτάθλημα Θεσσαλονίκης οι έφηβοι (2009, 2011) πήραν στην συνέχεια και το πανελλήνιο που είναι και ο στόχος των κίτρινων για την φετινή σεζόν.

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top