ΜΠΑΣΚΕΤ

Έτοιμος για την τρίτη νίκη εκτός έδρας ο Άρης στη… μάχη της Κρήτης (PRESSARIS, 15:30)

Την τρίτη εκτός έδρας νίκη του και τέταρτη συνολικά στο φετινό πρωτάθλημα θα κυνηγήσει σήμερα (15:30) ο Άρης απέναντι στο Ρέθυμνο στο φινάλε του α’ γύρου, θέλοντας να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα μετά από αυτό κόντρα στον Ήφαιστο την περασμένη βδομάδα.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Οι κίτρινοι έδωσαν τέλος στην αγωνιστική κατρακύλα τους την περασμένη Κυριακή, όταν πέτυχαν την πρώτη τους νίκη φέτος στο Παλέ και πρώτη μετά από έξι σερί ήττες.

Δεν έχουν αποφύγει ακόμα τις περιπέτειες, έκαναν απλώς ένα βήμα πριν από έξι μέρες και θέλουν σήμερα να κάνουν ένα ακόμα, κλείνοντας με θετικό τρόπο το πρώτο μισό του πρωταθλήματος.

Απέναντί τους έχουν μια ομάδα που δεν είναι καλύτερη από αυτούς. Είναι μια ομάδα που έχει λιγότερη ποιότητα, λιγότερες λύσεις, περισσότερη πίεση για το αποτέλεσμα αφού έχει μία νίκη λιγότερη, αλλά παίζει στην έδρα της και πιθανώς αυτό είναι το τελευταίο της χαρτί για να διατηρήσει τις ελπίδες για παραμονή.

Ο Άρης οφείλει να σκεφτεί τον εαυτό του και μόνο. Οφείλει να βγάλει στο παρκέ την ίδια μαχητικότητα που έβγαλε με τον Ήφαιστο, να αφήσει πίσω του το “ψυχολογικό πρόβλημα” που του στέρησε δύο νίκες (με Χολαργό και Κύμη) και να πάρει το τρίτο ροζ φύλλο αγώνα μακριά από τη Θεσσαλονίκη, αποτέλεσμα που θα απλοποιήσει τα πράγματα στη συνέχεια.

Είναι παιχνίδι που κυρίως εξαρτάται από τον Άρη και το πώς θα διαχειριστεί υπέρ του την πίεση και το άγχος των γηπεδούχων, είναι ένα παιχνίδι στο οποίο ο Γιάννης Καστρίτης και όλοι περιμένουν από βασικούς παίκτες να βγουν μπροστά και να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους.

To Top