Έτοιμος για την υπερβάση με την ώθηση του κόσμου του! (PRESSARIS-Live, 20:45)

Οι υπερβάσεις επιτυγχάνονται όταν αγγίζεις το τέλειο και αυτό θα επιδιώξει σήμερα (20.45) ο Άρης απέναντι στον Παναθηναϊκό στο Αλεξάνδρειο, στον αγώνα της 23ης αγωνιστικής, που είχε αναβληθεί λόγω των πλέι οφ της Ευρωλίγκας. 

Οι κίτρινοι δεν είναι φαβορί. Είναι ξεκάθαρο αυτό, γιατί ο Παναθηναϊκός είναι ομάδα και με μεγαλύτερη ποιότητα και με περισσότερο βάθος στο ρόστερ του. Αυτό δεν σημαίνει ότι ο Άρης δεν μπορεί να παρουσιαστεί στο γήπεδό του, παρουσία των φιλάθλων του που θα γεμίσουν το Αλεξάνδρειο, έτοιμος να διεκδικήσει ότι του αναλογεί.

Είναι βέβαιο ότι οι παίκτες του Δημήτρη Πρίφτη πρέπει να κάνουν το… τέλειο παιχνίδι. Να βγάλουν στο παρκέ την εξαιρετική αμυντική λειτουργία τους, στοιχείο που τους έχει φέρει μέχρι εδώ φέτος. Να έχουν σωστές επιθετικές επιλογές, μεγάλη ευστοχία κυρίως από τα 6,75μ. και παράλληλα να βάλουν δύσκολα στον Παναθηναϊκό, να τον αναγκάσουν να… χαλάσει την απόδοσή του.

Τα προβλήματα δεν λείπουν. Ο Τόρεϊ Τόμας είναι αμφίβολος κι αν παίξει θα είναι όχι στο 100%. Ανέτοιμος είναι και ο Σάσα Βεζένκοφ, διότι προέρχεται από τον τραυματισμό στον τετρακέφαλο και από την χειρότερή του φετινή εμφάνιση σε προσωπικό επίπεδο (3/16 σουτ και -1 αξιολόγηση στα Τρίκαλα).

Ο Πρίφτης θα αισθανόταν πολύ καλύτερα αν αυτοί οι δύο παίκτες ήταν στο 100%, όμως πιστεύει ότι μπορεί η ομάδα του να κερδίσει σήμερα, αν μη τι άλλο να διεκδικήσει τη νίκη έως το τέλος.

Οι κίτρινοι εφόσον πετύχουν τη νίκη, τότε κάνουν ίσως το πιο σημαντικό βήμα για την διατήρησή του στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος, έχοντας πλεονέκτημα στον α’ γύρο των πλέι οφ. Αυτό όμως είναι ακόμα κάτι μακρινό…

Προς το παρόν ο Πρίφτης και οι παίκτες του θέλουν μπροστά στον κόσμο της ομάδας να παρουσιάσουν μια εικόνα που θα ικανοποιήσει τα μάτια του φιλάθλου. Μέσα από αυτόν τον στόχο, μπορεί να έρθει και το αποτέλεσμα σήμερα…

To Top