ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Έτοιμος για το πρώτο βήμα πρόκρισης ο Άρης! Ανακοινώνει αποστολή ο Ένινγκ…

Ολοκληρώνεται σήμερα η προετοιμασία του Άρη για τον αυριανό αγώνα Κυπέλλου με τον Ατρόμητο στο “Κλεάνθης Βικελίδης”.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με εκατοντάδες στοιχήματα & επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ!

Με εξαίρεση τον τραυματία, Μπράουν Ιντέγε, ο Γερμανός κόουτς μετά από αρκετό καιρό έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στα πλάνα του για τον συγκεκριμένο αγώνα.

Δεν υπάρχουν άλλοι τραυματισμοί στην ομάδα, αλλά ούτε και τιμωρίες, προκειμένου να ανησυχεί, έχοντας έναν ευχάριστο… πονοκέφαλο, αναφορικά με τον καταρτισμό της αρχικής ενδεκάδας.

Στόχος του ίδιου είναι η ομάδα του να έχει ένα σκορ τέτοιο από τον πρώτο αγώνα, ώστε να το υπερασπιστεί στον επαναληπτικό για να εξασφαλίσει το εισιτήριο στα ημιτελικά.

Αυτό σημαίνει πως θα επιλέξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα, για να διατηρήσει το μηδέν στην άμυνα που είναι πολύ σημαντικό σε διπλούς αγώνες και φυσικά να σκοράρει όσα περισσότερα γκολ μπορεί, για να κάνει την ζωή του πιο εύκολη στο Περιστέρι μία εβδομάδα μετά.

Μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης θα ανακοινωθεί η αποστολή για την αυριανή αναμέτρηση στο “Κλεάνθης Βικελίδης”.

Ο Μίχαελ Ένινγκ έχει σχεδόν αποφασίσει για την αρχική ενδεκάδα, ωστόσο, σήμερα θα κάνει κάποιες τελευταίες δοκιμές για να είναι απολύτως βέβαιος.

Άπαντες στην ομάδα δείχνουν αποφασισμένοι να κάνουν το πρώτο βήμα πρόκρισης αύριο, καθώς θέλουν να εκμεταλλευτούν τον κόσμο αλλά και την έδρα τους.

 

To Top