ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έτοιμος και αποφασισμένος, στέλνει το δικό του μήνυμα από την πρεμιέρα ο Άρης! (PRESSARIS LIVE, 21:00)

Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός και γι αυτό στον Άρη θέλουν “ποδαρικό” στην φετινή Σούπερ Λιγκ με το… δεξί, σήμερα (PRESSARIS, 21:00) απέναντι στον ΟΦΗ στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, προκειμένου να αποδείξουν πως φέτος θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο, τερματίζοντας ακόμα υψηλότερα από την περσινή 5η θέση!

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Η χρονιά για τον Άρη δεν ξεκινάει σήμερα. Αντιθέτως, προηγήθηκε η ευρωπαϊκή εμπειρία, η οποία έληξε τόσο άδοξα για την ομάδα του Σάββα Παντελίδη, όμως θα αποτελεί “οδηγό” για τους δύο εγχώριους στόχους σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Οι “κιτρινόμαυροι” θα υποδεχθούν τον ΟΦΗ με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα τους δώσει την δυνατότητα να εξασφαλίσουν τους τρεις πρώτους βαθμούς στο πρωτάθλημα, έχοντας απέναντί τους μία ομάδα που πέρσι παρέμεινε στην κατηγορία, κυριολεκτικά στις… καθυστερήσεις, σε αγώνα μπαράζ με ομάδα από την Φούτμπολ Λιγκ.

Επειδή όμως κάθε πρεμιέρα έχει τις ιδιαιτερότητές της, απαιτείται συγκέντρωση, σοβαρότητα και καθαρό μυαλό για να έρθει το πρώτο “τρίποντο”. Η χρονιά θα είναι δύσκολη και αρκετά μεγάλη, με τον Άρη να έχει ως στόχο να πρωταγωνιστήσει τόσο στο Πρωτάθλημα, όσο και στο Κύπελλο, τερματίζοντας σε καλύτερη θέση από την περσινή 5η στην Σούπερ Λίγκα και φυσικά διεκδικώντας την κατάκτηση στον δεύτερη θεσμό.

Ο Σάββας Παντελίδης έχει στην αποστολή για τον σημερινή αγώνα τον Μπρούνο Γκάμα για να μπαίνει σιγά σιγά σε ρυθμούς ομάδας, ενώ θα απουσιάσουν οι Φραν Βέλεθ (θλάση β’ βαθμού) και Μίτζεν Μπάσα (ενοχλήσεις στο γόνατο).

Η αποστολή του Άρη: Cuesta, Ehmann, Hugo Souza, Rose, Sundgren, Korhut, Larsson, Lukas Sasha, Matilla, Diguiny, Bruno Gama, Nico Martinez, Tonso, Duarte, Ideye, Younes, Δεληζήσης, Φετφατζίδης, Κωνσταντινίδης.

Την αναμέτρηση του Άρη κόντρα στην ομάδα της Κρήτης ορίστηκε να σφυρίξει ο Ευάγγελος Μανούχος από την Ένωση Αργολίδας.

Βοηθοί του θα είναι οι Ηλίας Αλεξέας (Μεσσηνίας) και Νικόλαος Πάγκαλος (Λασιθίου), ενώ τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Γεώργιος Τάσης (Ηπείρου).

Διαιτητής VAR: Αθανάσιος Τζήλος (Λάρισας) και διαιτητής AVAR: Ηλίας Κωνσταντίνου (Πρέβεζας).

Παρατηρητής ορίστηκε ο Γιώργος Μπίκας (Χαλκιδικής).

To Top