ΜΠΑΣΚΕΤ

Έτοιμος να «δείξει τα δόντια» του απέναντι στην ΑΕΚ ο Άρης (20.00)

Στην Αθήνα δοκιμάζεται απόψε (20.00) ο Άρης αντιμετωπίζοντας στο γήπεδο των Άνω Λιοσίων την ΑΕΚ στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League.

Τα αγωνιστικά προβλήματα για τον Γιάννη Καστρίτη παραμένουν τα ίδια. Εκτός δράσης οι Σιδηροηλίας και Νετζήπογλου, ανέτοιμος ο Σχίζας, όμως οι «κιτρινόμαυροι» είναι έτοιμοι να «δείξουν τα δόντια» τους και να παλέψουν κόντρα στην ΑΕΚ.

Τζούστον, Κάουαν, Καμάρας, Σχίζας, Φίνκε, Πουλιανίτης, Πετανίδης, Λόκετ, Γουίλιαμς, Χάνλαν και Κώττας αποτελούν την εντεκάδα του Άρη, με το αγωνιστικό τμήμα να «χτυπιέται» από δύο κρούσματα κορωνοϊού το τελευταίο 24ώρο.

«Πρέπει να είμαστε προσηλωμένοι στον στόχο μας, να ξεκινήσουμε από την άμυνα και μέσα απ’ αυτήν να βρούμε και τον ρυθμό μας στην επίθεση, ώστε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε» ανέφερε για το ματς ο Σταύρος Σχίζας, ενώ ο Βαγγέλης Σπυρίδης, μέλος του τεχνικού τιμ σημείωσε πως «θέλουμε να δείξουμε μεγαλύτερη συγκέντρωση και στην επίθεση και στην άμυνα και σίγουρα πρέπει να αντιδράσουμε».

Άρης και ΑΕΚ έχουν το ίδιο ρεκόρ στο πρωτάθλημα (1-2), με τους γηπεδούχους να αντιμετωπίζουν επίσης προβλήματα. Κορομηλάς, Τζιοπάνος Ν. και Ανδρικόπουλος είναι οι διαιτητές της αναμέτρησης ενώ κομισάριος είναι ο Ντάβαρης.

To Top