ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Έτοιμος να σπάσει δύο προσωπικά ρεκόρ ο Σταμάτης (video)

Έτοιμος να σπάσει δύο προσωπικά ρεκόρ είναι ο Δημήτρης Σταμάτης, που θα έχει αυτή την ευκαιρία το βράδυ του Σαββάτου κόντρα στον Κολοσσό.

Οι ειδικοί αριθμοί για τον Άρη και τον Κολοσσό στο αφιέρωμα του ΕΣΑΚΕ:

ΑΡΗΣ

* Έξι πόντους μακριά από τους 600 και μία ασίστ από τις 200 στη Stoiximan Basket League είναι ο Δημήτρης Σταμάτης.

+ Ο Άρης έκανε το 2/2 στα παιχνίδια του στο «Nick Galis Hall», σημειώνοντας κατά μέσο όρο 15,5 περισσότερους πόντους από τα πέντε παιχνίδια που έδωσε μακριά από αυτό (87,5 έναντι 72).

– Η δημιουργία και τα τρίποντα είναι οι βασικότερες αδυναμίες του Άρη. Με μέσους όρους 12,57 ασίστ και 6,86 εύστοχων τριπόντων, κατατάσσεται στην τελευταία θέση των δύο κατηγοριών.

ΚΟΛΟΣΣΟΣ H HOTELS

* Κόντρα σε μία από τις πρώην ομάδες του, ο Βασίλης Ξανθόπουλος θα πραγματοποιήσει την 426η εμφάνιση του στη Stoiximan Basket League και με αυτήν θα φτάσει στην 11η θέση της σχετικής λίστας, τον σημερινό προπονητή του Γιώργο Σιγάλα.

+ Ο Κολοσσός H Hotels εκτέλεσε καλύτερα από τη γραμμή του τριπόντου στα τέσσερα εκτός έδρας παιχνίδια του (41,4%) σε σύγκριση με τα τέσσερα εντός έδρας (34%).

– Τέσσερις από τις έξι ήττες της ομάδας της Ρόδου στις οχτώ αγωνιστικές του φετινού Πρωταθλήματος, σημειώθηκαν με διαφορές 1-3 πόντων.

To Top