ΜΠΑΣΚΕΤ

Έτοιμος ο Άρης για την πρώτη νίκη μακριά από το Παλέ (PRESSARIS LIVE, 18.00)

Ο Άρης παίζει σήμερα (18.00) στην Λάρισα ένα παιχνίδι που είναι ιδιαίτερα σημαντικό, παρόλο που το πρωτάθλημα βρίσκεται στο ξεκίνημα και η ομάδα ακόμα δεν έχει βρει τον ρυθμό της. Είναι σημαντικό γιατί αν και μακριά από το Παλέ υπάρχει το “πρέπει” της νίκης, κυρίως γιατί έχει τις δυνατότητες να το κάνει.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Το ότι ο Άρης είναι καλύτερη ομάδα από την Λάρισα είναι δεδομένο. Είναι ομάδα με ρόστερ που έχει και μεγαλύτερη ποιότητα και μεγαλύτερη ποσότητα, παρά την σημαντική απουσία του Λευτέρη Μποχωρίδη.

Αυτό το δεδομένο δεν κάνει το παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής της Basket League πιο εύκολο, ούτε μπορεί να σκεφτεί κανείς πως ο Άρης θα έχει εύκολο απόγευμα σήμερα. Κάθε άλλο. Πρέπει να χτίσει από την αρχή του παιχνιδιού το αποτέλεσμα που αναζητά και αυτό σημαίνει ότι πρέπει να παρουσιαστεί πολύ πιο ενεργητικός μέσα στο παρκέ, πολύ πιο αποφασιστικός σε σχέση με το παιχνίδι στο Ιβανώφειο και πολύ πιο έτοιμος για κάθε κατοχή, σε άμυνα και επίθεση.

Οι κίτρινοι θέλουν να στηριχθούν στην ποιότητα που διαθέτουν μέσα στο καλάθι με την παρουσία των Ντραγκίτσεβιτς, Γκάγκιτς και Μιλόσεβιτς, αλλά παράλληλα να εκμεταλλευτούν την εμπειρία του Γκετσεβίτσιους και τις εμπνεύσεις του Μόρις επιθετικά.

Αμυντικά, θα πρέπει όλοι μαζί, ψηλοί και κοντοί, να καλύψουν το έλλειμα αθλητικότητας και να προστατεύσουν το αμυντικό ριμπάουντ, που αποτέλεσε τη μεγαλύτερη “πληγή” στο παιχνίδι με τον Ηρακλή.

Σε κάθε περίπτωση το σημερινό παιχνίδι είναι από αυτά που εξαρτώνται αποκλειστικά και μόνο από το τι θα κάνει η ομάδα του Σούλη Μαρκόπουλου μέσα στο παρκέ.

To Top