ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έτοιμος ο Άρης για το πρώτο τρίποντο – Εκτός αποστολής Ματέο και Άλι

Έτοιμος για το πρώτο τρίποντο ο Άρης στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Ανακοινώθηκε η αποστολή, εκτός έμειναν οι Ματέο Γκαρσία και Μοχανάντ Άλι.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΠΑΕ Άρης: «Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το απόγευμα στο Κλεάνθης Βικελίδης, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εντός έδρας αγώνα με τον Ο.Φ.Η., στο πλαίσιο της 1ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League Interwetten της αγωνιστικής περιόδου 2021-2022.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης η τεχνική ηγεσία της ομάδας μας ανακοίνωσε την αποστολή της αυριανής αναμέτρησης (13/09, 19:30), η οποία αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Ντένις, Κουέστα, Γκάμα, Σάκιτς, Ιτούρμπε, Καμαρά, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Λούμορ, Μαντσίνι, Εντιαγέ, Μπερτόγλιο, Σάσα, Τζέγκο, Χαΐροβιτς, Ματίγια, Σούντγκρεν, Μπεναλουάν, Δεληζήσης, Μάνος.

Τα εισιτήρια του αυριανού αγώνα

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ υπενθυμίζει ότι συνεχίζεται και αύριο, Δευτέρα, η διάθεση των εισιτηρίων του παιχνιδιού με την ομάδα της Κρήτης τόσο ηλεκτρονικά, μέσω της viva.gr (https://www.viva.gr/tickets/sports/aris-fc/eisitiria-agonon-21-22/), όσο και από την ARIS F.C. Boutique (από τις 10:00), αλλά και από τα εκδοτήρια του γηπέδου, σύμφωνα με τις οδηγίες της ΚΥΑ (θα ακολουθηθεί η ίδια διαδικασία με τα προηγούμενα παιχνίδια, ενώ –να υπενθυμίσουμε- για την αγορά εισιτηρίου είναι απαραίτητη η προσκόμιση της κάρτας φιλάθλου και του ΑΜΚΑ).

Τα εισιτήρια κοστίζουν:

  • 15 ευρώ στις Θύρες 1, 3
  • 20 ευρώ στις Θύρες 4, 5
  • 25 ευρώ στη Θύρα 2
  • 30 ευρώ στη Θύρα 9
  • 40 ευρώ στη Θύρα 7
  • 100 ευρώ στα VIP

Επίσης συνεχίζεται αύριο και η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας».

To Top