Έτοιμος ο κόσμος να δώσει τη δική του «μάχη»

Έναν ακόμα «τελικό» δίνει το Σάββατο ο Άρης, όταν και υποδέχεται στο «Κλεάνθης Βικελίδης» την Ξάνθη, σ΄ ένα ματς όπου δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πέραν της νίκης, που θα διατηρήσει «ζωντανές» τις όποιες ελπίδες υπάρχουν παραμονής για τους «κίτρινους».

Μετά την ήττα στη Λιβαδειά και κυρίως τον τρόπο με τον οποίο αυτή ήρθε, η ομάδα έχει περισσότερο από ποτέ την ανάγκη για στήριξη από τον κόσμο της. Τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα έχουν προκαλέσει ένα κλίμα έντονης ανησυχίας και δυσπιστίας, ωστόσο, το Σάββατο δεν θα πρέπει να λείψει κανείς από τη «μάχη των μαχών». Μπορεί ο Άρης να μην θυμίζει σε τίποτα τον συσπειρωμένο Άρη προηγούμενων ετών, όμως, αυτό είναι θέμα που χρίζει συζήτησης, όταν όλα θα έχουν ξεκαθαρίσει και η ομάδα θα έχει πετύχει τον στόχο της σωτηρίας.

Συνεπώς, όλοι οι δρόμοι οδηγούν το απόγευμα του Σαββάτου στο ‘σπίτι’ των «κίτρινων», το «Κλεάνθης Βικελίδης», όπου δεν θα πρέπει να πέφτει ούτε καρφίτσα. Το γήπεδο θα πρέπει να «κοχλάζει» και όλοι μαζί στο τέλος, παίκτες και φίλαθλοι, να πανηγυρίσουν την επίτευξη της πρώτης φετινής εντός έδρας νίκης και παράλληλα ίσως της πιο σημαντικής (μέχρι την επόμενη).

Άλλωστε, όπως αναφέρθηκε και σε χθεσινό ρεπορτάζ, η διοίκηση της ΠΑΕ σκέφτεται να βάλει μειωμένες τιμές στα εισιτήρια, ώστε ακόμα και οι πιο δύσπιστοι φέτος να πάνε στο γήπεδο και να ενώσουν τη φωνή τους με τους υπόλοιπους. Οι παίκτες του Σούλη Παπαδόπουλου έχουν ανάγκη περισσότερο από κάθε άλλη φορά των στήριξή τους.  Βάσει των σκέψεων των διοικούντων, που υπάρχουν αυτήν τη στιγμή, τα εισιτήρια στις Θύρες 1 και 3 θα κοστίζουν 5 ευρώ, όπως και στη Θύρα 2, στη Θύρα 9 θα κοστίζουν 10 ευρώ, ενώ μόνο στη Θύρα 7 (επισήμων) το εισιτήριο θα είναι 20 ευρώ.

To Top