ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έτοιμος ο Ντουρμισάι, θέτει υποψηφιότητα για φανέλα βασικού!

Η θετική κατάληξη στο θέμα του δελτίου του Φιορίν Ντουρμισάι σε συνδυασμό με την απουσία του τραυματία Μπράουν Ιντέγε, φέρνει τον πρώτο πολύ κοντά σε θέση βασικού στον αγώνα κόντρα στον Παναιτωλικό.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Ο Μίχαελ Ένινγκ μπορεί να υπολογίζει και πάλι στις υπηρεσίες του 23χρονου διεθνή επιθετικού, ο οποίος όλες αυτές τις ημέρες προπονούταν κανονικά με την ομάδα και τους συμπαίκτες του, περιμένοντας να ενεργοποιηθεί ξανά το δελτίο του, ούτως ώστε να μπορεί να αγωνιστεί.

Η απουσία του από τα τέσσερα τελευταία ματς του Άρη (ΑΕΛ, Ξάνθη, Ολυμπιακό, Ξάνθη) ενδεχομένως να τον έχουν βγάλει εκτός ρυθμού, όμως βρίσκεται σε πολύ καλή φυσική κατάσταση, δείχνοντας από αυτήν την πλευρά πως είναι έτοιμος να μπει και να παίξει.

Εξάλλου και οι άνθρωποι της ομάδας προσπαθούν με κάθε τρόπο να τον εμψυχώσουν, αν και από μόνη της η είδηση της επιστροφής του δελτίου του, ήταν αρκετή για να του τονώσει το ηθικό!

Είναι δεδομένο πως ο Ντουμισάι θα πάρει αρκετό χρόνο συμμετοχής κόντρα στον Παναιτωλικό στη θέση του κεντρικού επιθετικού, θέτοντας μάλιστα σοβαρή υποψηφιότητα για να ξεκινήσει βασικός, ενώ στα δύο ματς που έχει παίξει με τον Άρη (ΠΑΟΚ, Ξάνθη) ήρθε από τον πάγκο.

Το κενό του Ιντέγε ήταν ορατό στο τελευταίο ματς με την Ξάνθη, ο Ένινγκ το διαπίστωσε και για αυτό σκέφτεται να ρίξει τον Ντουρμισάι στο παιχνίδι από το ξεκίνημα.

«Με χαροποιεί πάρα πολύ η εξέλιξη, είναι ταλαντούχος παίκτης» είπε σχετικά με τον Ντουρμισάι ο προπονητής του Άρη και πρόσθεσε: «Είδαμε ότι ο Ντιγκινί και ο Μαντσίνι μπορούν να προσφέρουν σ’ αυτές τις θέσεις, όμως όπως είμαστε χρειαζόμαστε κάθε ποδοσφαιριστή».

To Top