ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Το αγωνιστικό πλάνο για τη Φούτμπολ Λιγκ: Ο ελληνικός “κορμός” και τα τρία “θέλω” για τις μεταγραφές…

Στο περιθώριο της χθεσινής συνέντευξης τύπου, ο Νίκος Αναστόπουλος, ανέλυσε το πλάνο με το οποίο θα πορευτεί αγωνιστικά η ομάδα τη νέα σεζόν, το οποίο σύμφωνα με τον ίδιο είναι έτοιμο και θα ενεργοποιηθεί, μόλις το επιτρέψουν τα δεδομένα που θα προκύψουν μετά την ολοκλήρωση των εξωαγωνιστικών ζητημάτων.

Συγκεκριμένα στάθηκε στις λιγοστές αλλαγές που θα γίνουν στο ρόστερ, στον ελληνικό “κορμό” που θα υπάρχει, αλλά και στα “θέλω” του γι αυτούς που θα αποκτηθούν:

«Οι αλλαγές δεν θα είναι σαρωτικές, Μία ομάδα, όταν θέλει να λέγεται ομάδα πρέπει να έχει κορμό. Εμείς έχουμε ένα κορμό 6-7 παικτών. Είναι ελληνόπουλα. Δεν είμαι ρατσιστής, αλλά εμπιστεύομαι τους Έλληνες. Πιστεύω στον Έλληνα, ξέρει τι θα πει AΡΗΣ-ΠΑΟΚ ή ντέρμπι με Ολυμπιακό. Νέος, γρήγορος με όρεξη για μπάλα. Αυτό είναι το τρίπτυχο των παικτών που θέλω και θα αποκτηθούν. Πολύ ελληνικό στοιχείο και ήδη το έχω. Αν μία ομάδα δεν το έχει δεν μπορεί να προχωρήσει. Δεν θα κάνω μία ομάδα με 11 ξένους”, είπε αρχικά ο “Αλενατόρε” για να τονίσει, αναφορικά με το αν είναι έτοιμοι και περιμένουν απλώς τις εξελίξεις στα διοικητικά: 

“Είμαστε πανέτοιμοι! Όλα όμως θα γίνουν με κάποια σειρά πραγμάτων. Όταν γίνουν αυτά που πρέπει, θα είμαστε έτοιμοι να πούμε πολλά”.

Τέλος, όσον αφορά τις δοκιμές παικτών, σαν αυτή του Σαμάντ, αλλά και τις ενδεχόμενες αποχωρήσεις παικτών, είπε: “Αν προταθεί κάποιος παίκτης, θα τον δω με τα μάτια μου. Αν είναι κάποιος που έχει αγωνιστεί στην Ελλάδα, υπάρχει μία ιδιαιτερότητα.Καθημερινά έρχονται προτάσεις. Πρώτα όμως θα λύσουμε τα εσωτερικά ζητήματα και μετά θα πάμε στα υπόλοιπα. Ο,τιδήποτε γίνει, όποιος παίκτης φύγει, θα του το πω ο ίδιος αυτοπροσώπως. Αυτό είναι πάγια αρχή μου. Με τους παίκτες υπάρχει μία έντιμη σχέση και το θεωρώ υποχρέωση μου».

To Top