Έτοιμο το γήπεδο της Λήμνου για το Ήφαιστος – Πανιώνιος (photos)

Τα πάντα έτοιμα είναι στο γήπεδο της Λήμνου, όπως αναφέρουν οι άνθρωποι του Ήφαιστου, για να υποδεχθεί το πρώτο παιχνίδι της Basket League στο νησί, το Σάββατο κόντρα στον Πανιώνιο.

Τo Σάββατο (13/10, 15:45) το πρόσφατα ανακαινισμένο κλειστό της Μύρινας «Νίκος Σαμαράς» θα φιλοξενήσει τον πρώτο αγώνα στο πλαίσιο της Basket League στο νησί του Βορειοανατολικού Αιγαίου.

Το προηγούμενο χρονικό διάστημα υπήρχαν πυρετώδεις εργασίες και πλέον χάρη στην οικονομική συνδρομή της οικογένειας Μπούμπουρα το «στολίδι» της Λήμνου είναι απόλυτα έτοιμο να υποδεχτεί τον Πανιώνιο.

Η μορφή και οι προδιαγραφές του κλειστού έχουν αναβαθμιστεί τους τελευταίους μήνες και μαζί με τους 1260 θεατές που μπορεί να φιλοξενήσει, ανέσεις θα έχουν και οι παίκτες των ομάδων μιας και η εικόνα των αποδυτηρίων είναι καινούρια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ΚΑΕ Ήφαιστος Λήμνου έχει δώσει βαρύτητα στον τομέα της ασφάλειας και της ομαλής διεξαγωγής των παιχνιδιών, μιας και το γήπεδο έχει ανακαινιστεί σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα πληρώντας τις προϋποθέσεις της αθλητικής νομοθεσίας.

Ειδικότερα, υπάρχει κλειστό κύκλωμα ασφαλείας (CCTV), ηλεκτρονικό σύστημα εισόδου και ηλεκτρονικό εισιτήριο (που σημαίνει ότι ο κάτοχος θα πρέπει να βρίσκεται στον αριθμό θέσης που αναγράφει το εισιτήριο του ενώ θα υπάρχει παρουσία ιδιωτικής εταιρείας φύλαξης (security).

Ενδεικτικό είναι ότι το κλειστό «Νίκος Σαμαράς» έχει τις προδιαγραφές να φιλοξενήσει παιχνίδια τόσο της Basket League αλλά και ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

Δείτε φωτογραφίες από το ανακαινισμένο γήπεδο:

To Top