Έτοιμο το συμβόλαιο του Αγκάνθο, όλα ανοικτά με Κοέλιο!

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το ραντεβού των διοικούντων με τον εν Ελλάδι εκπρόσωπο του Νταβίντ Αγκάνθο, διευθετήθηκαν όλες οι λεπτομέρειες για την σύνταξη του νέου συμβολαίου, το οποίο ο Ισπανός θα λάβει άμεσα στα χέρια του για να το υπογράψει πριν από το τέλος του Ιουνίου, ώστε να θεωρηθεί ανανέωση – όπως και είναι – η παραμονή του και όχι νέο συμβόλαιο, δηλαδή νέα μεταγραφή.

Συζήτηση έγινε και για τον Νούνο Κοέλιο και σε αυτή τη περίπτωση όλα παραμένουν ανοικτά.

Ήταν προγραμματισμένο σήμερα να συζητηθούν μεταξύ των ανθρώπων της διοίκησης και του εκπροσώπου του Νταβίντ Αγκάνθο όλες οι λεπτομέρειες που αφορούν την σύνταξη του συμβολαίου που θα κληθεί να υπογράψει άμεσα ο Ισπανός και έχουν ήδη προβλεφθεί βάσει του προσυμφώνου που υπάρχει από τον περασμένο Ιανουάριο.

Όλα είναι έτοιμα και λογικά μέχρι αύριο θα έχει βάλει την υπογραφή του ο Αγκάνθο. Το… λεπτό σημείο είναι να υπογράψει ως τα τέλη Ιουνίου, γιατί από εκεί και μετά θα θεωρηθεί νέα μεταγραφή και όχι ανανέωση. Όπως είχε τονιστεί από την πρώτη στιγμή, το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου ήταν καθαρά τυπικό.

Συζήτηση έγινε και για την περίπτωση του Νούνο Κοέλιο, χωρίς να μπουν οι δύο πλευρές σε πολλές λεπτομέρειες, οπότε για την παραμονή του Πορτογάλου μέσου παραμένουν όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά.

 

To Top