ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έτρεξε για καλό σκοπό, τον Άρη και τον Άλκη στο Εδιμβούργο (photos)

O Νίκος Σφακιανός συνεχίζει να τρέχει για καλό σκοπό, τον Άρη και τον Άλκη.

Αυτή τη φορά έτρεξε στο Ειδμβούργο με μια σημαία του Άρη με μήνυμα για τον Άλκη και όπως αναφέρει στο PRESSARIS: “Ο 53ος αγώνας για τη μητέρα μου Μαρία εκεί ψηλά, όλους τους καρκινοπαθείς, το Children with Cancer UK για το οποίο συγκεντρώσαμε 500 λίρες, τον Άλκη και τον Euan, το ΣΜΝΛ, την οικογένεια μου, τους μαθητές και φίλους, τον Frank Walker, τα πανέμορφα Φάρσαλα και τους δρομείς τους, τους οπαδούς των Heart of Midlothian/Aris…

Πανέμορφη διαδρομή, μοναδικοί άνθρωποι, υπερήφανος που επέλεξα για σπουδές τη Σκωτία. Greece – Scotland Ημιμαραθώνιος Εδιμβούργου. Δυσκολεύτηκα πολύ αλλά τα κατάφερα. Συγκινητική η διαδρομή και ο τερματισμός. Θεατές, οπαδοί των Heart of Midlothian, που με γνώρισαν φώναζαν.. “Νίκος”.. Στο 5 χιλιόμετρο με περίμενε πάλι η φίλη Suzanne Craft και στο τερματισμό μου έκαναν έκπληξη ο Trev και η Honor…”.

Για να συμπληρώσει: “Ένιωσα υπερήφανος που έκανα τους γονείς και την αδερφή του αδικοχαμένου Euan να χαμογελάσουν. Στον Euan είχα αφιερώσει το τερματισμό μου στον ορεινό αγώνα Αγιάς πριν λίγες εβδομάδες, μερικές ημέρες αφότου έχασε τη ζωή του. Τους έδωσα το μπλουζακι του αγώνα και το αναμνηστικό μετάλλιο και μου έδωσαν δώρα και πολλές, μα πάρα πολλές αγκαλιές. Το ποδόσφαιρο και το τρέξιμο ενώνει ανθρώπους, ακόμη και αν βρίσκονται χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά. Ο Euan ήταν μόλις 24 χρόνων και πατέρας 2 κοριτσιών. Ο μπαμπάς του φορούσε μπλουζάκι της ΑΕΛ επειδή έχουν τα ίδια χρώματα με την αγαπημένη μας Σκοτσέζικη ομάδα, Heart of Midlothian. (ευχαριστώ το Σύλλογο Μαραθωνοδρόμων Λάρισας για το μπλουζάκι, το zoomprint για τη δωρεά έξτρα εκτύπωση και το Σύλλογο δρομέων Αγιάς για το μετάλλιο)”.

To Top