ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έτσι έγιναν συμπαίκτες, Μπρούνο Γκάμα και Ματέο Γκαρσία…

Ματέο Γκαρσία και Μπρούνο Γκάμα, θα είναι συμπαίκτες για δεύτερη φορά, σε διαφορετική ομάδα, μέσα σε λίγους μόλις μήνες…

Κι αυτό γιατί ο Αργεντινός θα δει να φορά τα “κιτρινόμαυρα” ο Πορτογάλος, με τον οποίο συνυπήρξαν για ένα εξάμηνο στην Αλκοκρόν.

Η Λα Κορούνια είχε τα δικά της οικονομικά προβλήματα και από τον Νοέμβριο του 2017 αποδείχθηκε αδύναμη στο να ανταποκριθεί στο συμβόλαιο της με τον Μπρούνο Γκάμα, που επέστρεψε στην Ισπανία, μετά την παρουσία στην Ντίνπρο.

Δίχως την παραμικρή ειδοποίηση, η Λα Κορούνια τον αποδέσμευσε, με συνέπεια να οδηγηθεί η κόντρα στα δικαστήρια καθώς ο Πορτογάλος κατέθεσε προσφυγή διεκδικώντας το ποσό των 400.000 ευρώ.

Περίπου δύο εβδομάδες μετά, ο Μπρούνο Γκάμα συμφώνησε με την Αλκοκρόν για να αποφύγει ένα μεγάλο διάστημα απουσίας από τους αγωνιστικούς χώρους. Εκεί γνώρισε και τον Ματέο Γκαρσία με τον οποίον θα ανταμώσουν και στον Άρη. Μάλιστα, η πρώτη συμμετοχή με τη φανέλα της Αλκοκρόν ήταν στον εκτός έδρας αγώνα με τη Γρανάδα όπου πέρασε στο παιχνίδι αντικαθιστώντας τον Ματέο Γκαρσία. Στη συνέχεια οι δύο παίκτες ήταν σταθεροί στη βασική 11αδα.

To Top