Έτσι θα παίξει απέναντι στον Άρη ο Πανιώνιος…

Το τεχνικό επιτελείο της ομάδας του Πανιωνίου απέναντι στον Άρη αναμένεται να πάει με λογική και… συνταγή Απόλλωνα. Τι αποστολή έβγαλε ο Ζοσέ Ανιγκό για την ομάδα της Νέας Σμύρνης.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Σε επίπεδο απουσιών εκτός είναι οι Καμαρά, Μανοϊλοβιτς και Κότσιτς με τους δύο πρώτους να μην επηρεάζουν γιατί είναι καιρό τραυματίες ενώ ο Κότσιτς παρότι ήταν στον πάγκο με την ΑΕΛ είναι ακόμα ανέτοιμος. Εδώ και καιρό εκτός παραμένουν οι Άλμπεργκ, Ντε Ταντεό & Σεράφ, που φαίνεται ότι δύσκολα θα καταφέρουν να μπουν ακόμα και αποστολή.
Σε επίπεδο προετοιμασίας με προπόνηση που έγινε στο στάδιο της Νέας Σμύρνης ολοκληρώθηκε η δουλειά των παικτών του Ανιγκό για την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Άρη. Μετά το τέλος της ο Γάλλος προπονητής ανακοίνωσε την αποστολή την οποία αποτελούν 18 παίκτες. Αυτοί είναι οι: Κότνικ, Νίκας, Κούρντι, Σταυρόπουλος, Μπανανά, Ντομίνγκες, Σαραμαντάς, Παπαγεωργίου, Κόρμπος, Κεϊτά, Οικονομίδης, Μασούρας, Σπιριντόνοβιτς, Μανθάτης, Ντουρμισάι, Τσιλούλης, Σιντί Αλί και Πίρις.
Σχετικά με την διάταξη ο Ανιγκό δεν έκανε δοκιμές στην τελευταία προπόνηση. Ωστόσο δείχνει πως θα πάει στο ματς με τον Άρη με… συνταγή Απόλλωνα. Ένα 4-4-2 με Κότνικ τέρμα & στην άμυνα από δεξιά προς αριστερά τους Κούρντι, Ντομίνγκες, Μπανανά και Παπαγεωργίου. Αμυντικά χαφ θα είναι οι Κόρμπος και Κεϊτά, αριστερά στην επίθεση ο Σπιριντόνοβιτς και δεξιά ο Τσιλούλης και μπροστά ο Ντουρμισάϊ με δεύτερο επιθετικό τον Μασούρα.
To Top