ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έτσι θα αγωνιστεί ο Άρης για την 20η νίκη!

Άνοιξε τα… χαρτιά του ο Δημήτρης Σπανός, σε ότι αφορά την αρχική ενδεκάδα του Άρη, στο ματς με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς!

Στη χθεσινή προπόνηση, ο 48χρονος κόουτς, έδειξε τις σκέψεις του, αναφορικά με το συγκεκριμένο κομμάτι.Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague; 

Ο Κενάν Μπαργκάν, θα ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα, στο αριστερό άκρο της επίθεσης, ως μία επιβράβευση της εμφάνισής του κόντρα στον Παναιγιάλειο, όπου σκόραρε ένα τέρμα και “έφτιαξε” ένα ακόμα στον Δημήτρη Διαμαντόπουλο.

Άλλωστε, τέτοιες κινήσεις τις συνηθίζει ο Δημήτρης Σπανός, που θέλει να επιβραβεύει παίκτες που μπαίνουν ως αλλαγή, με θέση στην αρχική ενδεκάδα, εφόσον κάνουν καλές εμφανίσεις.

Από εκεί και πέρα, στο τέρμα θα αγωνιστεί ο Γιώργος Καντιμοίρης, με την τετράδα στην άμυνα, να αποτελείται από τους Μανώλη Τζανακάκη, Ούγκο Σόουζα, Γιώργο Δεληζήση και Γιώργο Βαλεριάνο.

Χουσείν Μουμίν και Λευτέρης Ιντζόγλου στη μεσαία γραμμή, με τον Βαγγέλη Πλατέλλα σε ρόλο δεκαριού μπροστά τους, όπως γίνεται το τελευταίο διάστημα!

Γιάννης Πασάς και Μάρκος Ντούνης, θα μείνουν στον πάγκο και θα ξεκινήσουν αυτή την φορά οι Κενάν Μπαργκάν και Πασχάλης Κάσσος στις πτέρυγες.

To Top