Έτσι θα παίξει ο ΠΑΟΚ κόντρα στον Άρη…

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Αμπέλ Φερέιρα δεν έχει ανοίξει εντελώς τα χαρτιά του για τα πλάνα του ενόψει του ντέρμπι της Κυριακής, ωστόσο φαίνεται πως η επιστροφή του Ομάρ Ελ Καντουρί του δίνει επιπλέον λύσεις στον άξονα.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Οι πρώτες σκέψεις του Πορτογάλου τεχνικού δείχνουν δίδυμο στα χαφ Μίσιτς-Καντουρί, ωστόσο δεν έχουν ακόμη οριστικοποιηθεί.

Και αυτό διότι είναι μάλλον δύσκολο να μην ξεκινήσει ο Άντερσον Εσίτι μιας και είναι ο μοναδικός καθαρόαιμος κόφτης που υπάρχει στο ρόστερ. Παρά τα ζητήματα που έχουν προκύψει με τη φυσική του κατάσταση, ο Νιγηριανός μοιάζει να είναι κομβικός στον τρόπο παιχνιδιού  που θέλει να εφαρμόσει ο προπονητής του Δικέφαλου.

Με τον άξονα της μεσαίας γραμμής να είναι το πιο σοβαρό ερωτηματικό για το τοπικό ντέρμπι φαίνεται ότι δεν υπάρξουν άλλες σημαντικές αλλαγές στις υπόλοιπες γραμμές του Δικεφάλου. Πασχαλάκης κάτω από την εστία, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο και Γιαννούλης θα είναι η τετράδα στην άμυνα ενώ μεσοεπιθετικά ο ΠΑΟΚ θα έχει τον Πέλκα σε ελεύθερο, όπως στο Περιστέρι, ρόλο πίσω από τον Άκπομ και τους Μπίσεσβαρ, Λημνιό και Ζαμπά να διεκδικούν τις δύο θέσεις στα άκρα του Δικέφαλου.

Όλα αυτά με την προϋπόθεση ότι δεν υπάρξουν άλλες δοκιμές στην σημερινή τελευταία προπόνηση μετά την οποία θα ανακοινωθεί και η αποστολή του ντέρμπι.

To Top