ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Έτσι θα παίξει στο τελευταίο ματς του 2017…

Τελευταία επίσημη αναμέτρηση για μία ακόμα δύσκολη χρονιά στην ιστορία του συλλόγου σήμερα, καθώς σε λίγες μέρες άπαντες θα αποχαιρετήσουν το 2017, δίχως να δώσουν άλλο ματς…

Οι «επεμβάσεις» του Δημήτρη Σπανού στην αρχική ενδεκάδα του Άρη, για το σημερινό ματς, συγκριτικά με το προηγούμενο, θα είναι λιγοστές, κυρίως για να διαχειριστεί τη δεδομένη κόπωση κάποιων ποδοσφαιριστών του.

Στο περιθώριο αυτό εντάσσεται τόσο η επιστροφή του Κενάν Μπαργκάν στην αρχική ενδεκάδα, αντί του Γιάννη Πασά, όσο και του Μανώλη Τζανακάκη, αντί του Χρήστου Μπούρμπου, για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του στο ματς με την Παναχαϊκή, στο «Κλεάνθης Βικελίδης», στις 25 Νοεμβρίου.

Από εκεί και πέρα ο Γιώργος Καντιμοίρης στο τέρμα, Ούγκο Σόουζα και Γιώργος Δεληζήσης τα δύο στόπερ, με τον Γιώργο Βαλεριάνο στο άλλο άκρο της άμυνας, το αριστερό.

Σταθεροί οι Λευτέρης Ιντζόγλου και Χουσείν Μουμίν στη μεσαία γραμμή, με τον Βαγγέλη Πλατέλλα δεξιά στην επίθεση και τον Μπάμπη Παυλίδη πίσω από τον Δημήτρη Διαμαντόπουλο που θα αγωνιστεί στην κορυφή.

To Top