Έτσι κόλλησε κορωνοϊό η Εθνική Ελπίδων

Δεκατρία κρούσματα κορωνοϊού “έσκασαν” στην Εθνική Ελπίδων από το μεσημέρι μέχρι το βράδυ της Δευτέρας, στο ξενοδοχείο που είχε καταλύσει η αποστολή στην Κύπρο. Και όλοι ήταν εμβολιασμένοι. Όπως ήταν λογικό το προγραμματισμένο παιχνίδι αναβλήθηκε.

Από τους συνολικά 24 ποδοσφαιριστές που είχε στη διάθεσή του ο Γιώργος Σίμος, οι έντεκα είχαν βγει νοκ άουτ ενώ από τους υπόλοιπους δεκατρείς (13) διαθέσιμους οι τρεις ήταν οι τερματοφύλακες (Τζολάκης, Χρηστογεώργος, Μανδάς). Τελικά προέκυψαν άλλα δύο κρούσματα (ένας ήταν αμυντικός κι ο άλλος μεσοεπιθετικός) και με την σύμφωνη γνώμη και του παρατηρητή του αγώνα, αλλά και των ΕΠΟ και ΚΟΠ ανακοινώθηκε η οριστική αναβολή.

Η Ομοσπονδία ξεκίνησε έναν αγώνα δρόμου για να ναύλωσει τσάρτερ προκειμένου να ταξιδέψουν όλοι μαζί – και οι αρνητικοί και οι θετικοί στον Covid 19 – για Αθήνα, ενώ δεν πρέπει να παραλείψουμε πως όλοι μαζί ήταν στο φαγητό, στα δωμάτια και στις βιντεο-αναλύσεις. Κάτι που σημαίνει πως τις επόμενες μέρες δεν αποκλείεται τα κρούσματα να αυξηθούν, ενώ εκτέθηκαν σε τέσσερα αεροδρόμια (Μινσκ, Κωνσταντινούπολη, Λάρνακα, Αθήνα).

To Top