Έτσι ματαιώθηκε το φιλικό της Ελλάδας με το Ιράν…

Από Κωνσταντινούπολη για Νέα Σμύρνη και από εκεί μετά από… stop στις όποιες διαδικασίες της οργάνωσης στην οριστική ματαίωσή του. Ιράν και Ελλάδα δεν βρήκαν ποτέ την χρυσή τομή και το φιλικό μεταξύ τους δεν θα γίνει…

Stoiximan.gr: Τα Virtual Sports είναι ΕΔΩ με συνεχή δράση & πληθώρα αθλημάτων

Εδώ και αρκετές ημέρες οι πληροφορίες ήθελαν την ΕΠΟ να είχε κάνει τις σχετικές διεργασίες για να διασφαλίσει την διεξαγωγή του φιλικού με το Ιράν για τις 2 Ιουνίου στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης. Όμως εκεί που όλα έδειχναν πως το φιλικό θα μπορούσε να διεξαχθεί εκεί τα πάντα… πάγωσαν και έτσι φτάσαμε στην οριστική ματαίωση της αναμέτρησης. Τι μεσολάβησε;
Το Ιράν αρχικά δεν ήθελε να παίξει φιλικό στην Ελλάδα διότι δεν εξυπηρετούσε τις ανάγκες της προετοιμασίας του και έτσι αρχικά είχε επιλεγεί η Κωνσταντινούπολη. Με δεδομένη την κατάσταση όμως μεταξύ Τουρκίας και Ελλάδας ήταν κάτι που η ελληνική Ομοσπονδία ήθελε να αποφύγει.

Επί της ουσίας δεν ήθελε να γίνει εκεί το φιλικό. Τελικώς οι δύο πλευρές μπήκαν σε μία ανοιχτή διαπραγμάτευση που στο τέλος ενώ έδειχνε να βρίσκεται λύση για το γηπεδικό δεν τα έβρισκαν με τίποτα σε δύο σκέλη: στο θέμα των χορηγών και των διαφημίσεων που θα προβάλλονταν στο παιχνίδι αυτό αλλά και στο τηλεοπτικό κομμάτι.

Πηγές κοντά στην ΕΠΟ πάντως απέδιδαν την ματαίωση του αγώνα στις υπερβολικές απαιτήσεις των Ιρανών και της εταιρείας που διαχειρίζεται τα φιλικά τους και για το θέμα των διαφημίσεων και για τα τηλεοπτικά.

To Top