Έτσι παίρνει τη 2η θέση η Ελλάδα μετά την ήττα της Σουηδίας!

Η τύχη χαμογέλασε στην Ελλάδα! Η Εθνική μας ομάδα είδε την Γεωργία να κάνει την έκπληξη, να επικρατεί 2-0 της Σουηδίας και να αυξάνει τις πιθανότητες της «γαλανόλευκης» για την κατάληψη της 2ης θέσης.

Συγκεκριμένα, η Ελλάδα μπορεί μόνο να τερματίσει 2η! Για να συμβεί αυτό χρειάζεται να κερδίσει σήμερα την Ισπανία στο ΟΑΚΑ και στη συνέχεια να επικρατήσει και του Κοσόβου, επίσης εντός έδρας για να συνεχίζει να ελπίζει. Δηλαδή, το 2/2 είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να ελπίζει η Εθνική.

Την ίδια ώρα και εφόσον η Ελλάδα κάνει το απόλυτο στις δύο τελευταίες αγωνιστικές, θα προκριθεί ως δεύτερη εάν η Ισπανία χάσει από την Σουηδία ή φέρει ισοπαλία την τελευταία αγωνιστική. Σε περίπτωση που η Ισπανία επικρατήσει της Σουηδίας, τότε Ελλάδα και Σουηδία θα ισοβαθμήσουν στην 2η θέση και όλα θα κριθούν στη διαφορά τερμάτων.

Αυτή τη στιγμή η Ελλάδα είναι στο +1 και εφόσον κερδίσει την Ισπανία, θα μεγαλώσει η διαφορά τερμάτων. Η Σουηδία την ίδια ώρα είναι στο +7, αλλά με ενδεχόμενη ήττα την τελευταία αγωνιστική από την Ισπανία τότε η διαφορά θα μειωθεί.

To Top