Έτσι σκέφτεται να παρατάξει τον Άρη ο Καλαϊτζίδης…

Η ήττα από τον Καμπανιακό και κυρίως ο τρόπος που ήρθε έχει διαφοροποιήσει αρκετές καταστάσεις εντός της ομάδας, με τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη να ετοιμάζεται για αλλαγές προσώπων στην αρχική ενδεκάδα.

Ξεκινώντας από τις δεδομένες απουσίες, η μοναδική είναι αυτή του Δημήτρη Καρατζιοβαλή που αποβλήθηκε στο παιχνίδι με την ομάδα της Χαλάστρας. Συνεπώς, την θέση του θα πάρει ο Πέτρος Μπαϊμάκης.

Η αμυντική τετράδα θα παραμείνει ίδια κατά τα 3/4. Επιστρέφει στην άμυνα ο Γκόλιας που την περασμένη Κυριακή αγωνίστηκε στα χαφ. Παρτενέρ του ο Φερνάντες και όπως γίνεται αντιληπτό στον πάγκο θα μείνει ο Γιαννίτσης που πραγματοποίησε την Κυριακή την χειρότερη του εμφάνιση με την φανέλα του Άρης. Λιόλιος (αριστερά) και Ψυχογιός (δεξιά) στα άκρα, με τον δεύτερο να ξεπερνά τον τραυματισμό στον ώμο (εξάρθρωση).

Στο χώρο του κέντρου θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του με την φανέλα του Άρη ο Γκίνο, που θα αποτελέσει δίδυμο με τον Σουνά που επιστρέφει στη θέση αυτή μετά την πρεμιέρα με την Καστοριά. Ο αρχηγός του Άρη απογοήτευσε στα αριστερά της επίθεσης με τον Καμπανιακό κι επιστρέφει από την αρχή αυτή τη φορά στο χώρο του κέντρου.

Φανέλα βασικού θα πάρει για πρώτη φορά φέτος ο Λιόνης, που θα αγωνιστεί στα αριστερά της επίθεσης, ενώ στην απέναντι μεριά παραμένει ο Σταυρόπουλος, παρά την κακή του εμφάνιση στο παιχνίδι του πρωταθλήματος.

Ο Χιντασέλι κέρδισε τις… εντυπώσεις στο παιχνίδι με τον Καμπανιακό και ταυτόχρονα την εμπιστοσύνη του Δημήτρη Καλαϊτζίδη που τον ρίχνει από την αρχή στην αναμέτρηση δίπλα στον Ρένια, με τον οποίο θα αποτελέσουν το επιθετικό δίδυμο.

To Top