ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Έτσι “τελειώνει” οριστικά η άνοδος του Άρη από σήμερα…

Η νίκη του Άρη επί του Παναιγιαλείου στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, σε συνδυασμό και με την ισοπαλία της Παναχαϊκής με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, έφερε τους “κιτρινόμαυρους” στο +12 από την τρίτη θέση!

Τι σημαίνει αυτό επί της ουσίας, σε ότι αφορά τον ένα και αδιαπραγμάτευτο στόχο του φετινού Άρη; Μόλις δύο νίκες χρειάζονται οι “κιτρινόμαυροι” για να κλειδώσουν και μαθηματικά την άνοδο!Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague; 

Μπορεί να απομένουν 8 αγωνιστικές για το φινάλε, ωστόσο, τόσο ο Άρης όσο και η Παναχαϊκή, θα δώσουν έξι ματς καθώς έχουν να αντιμετωπίσουν αμφότεροι, Βέροια και Αχαρναϊκό, όπου θα πάρουν άνευ αγώνων, τους έξι βαθμούς.

Αυτό σημαίνει πως ο Άρης θέλει μόνο έξι βαθμούς για να εξασφαλίσει και μαθηματικά το εισιτήριο και η δυνατότητα αυτή του δίνεται, στα δύο επόμενα ματς, με Απόλλωνα Καλαμαριάς (εκτός) και Απολλωνα Λάρισας (εντός).

Ακόμα και τέσσερις ήττες να κάνει μετά ο Άρης και η Παναχαϊκή να πάρει όλα τα ματς μέχρι το τέλος, οι “κιτρινόμαυροι” έχουν το προβάδισμα στην ισοβαθμία. Αν μη τι άλλο, σενάριο επιστημονικής φαντασίας…

Όλα όμως μπορούν να τελειώσουν και σήμερα. Αν ο Άρης κερδίσει στην Καλαμαριά και χάσει η Παναχαϊκή στη Λάρισα, τότε ο Άρης εξασφάλισε και μαθηματικά την άνοδό του!

Το πρόγραμμα του Άρη μέχρι το τέλος…

To Top