Έτσι τιμούν τις σημαίες! Συγκινητικό “αντίο” της Μπάρτσα στον Πουγιόλ! (video)

Μετά από 15 χρόνια σπουδαίας καριέρας στην Μπαρτσελόνα ο Κάρλες Πουγιόλ αποχωρεί το προσεχές καλοκαίρι από το Κάμπ Νου. Οι «μπλαουγκράνα», λοιπόν, σεβόμενοι τα όσα έχει προφέρει στο σύλλογο ετοίμασαν – μεταξύ άλλων ενεργειών που θα ακολουθήσουν – ένα βίντεο αφιερωμένο στο μεγάλο αρχηγό.

Σε αυτό μιλούν για τον Πουγιόλ μεγάλες προσωπικότητες του συλλόγου, ενώ παρατίθενται και σπάνια πλάνα από την καριέρα του.

Ο ίδιος έδωσε συνέντευξη Τύπου με αφορμή την αποχώρησή του σε ιδιαίτερα συγκινησιακό κλίμα, τονίζοντας ότι έζησε το όνειρο εκατομμυρίων παιδιών. Δεν απέκλεισε επίσης το ενδεχόμενο να γίνει προπονητής στο μέλλον, αν και είπε πως θα του ταίριαζε να εκπαιδευτεί, ώστε να υπηρετήσει το σύλλογο από άλλες θέσεις.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε: «Είναι μια δύσκολη στιγμή. Είμαι πολύ φορτισμένος συναισθηματικά και μου είναι ακόμη πιο δύσκολο γιατί όσοι με γνωρίζουν προσωπικά, ξέρουν ότι δεν μιλάω και πολύ. Οι ενοχλήσεις (σ.σ. στο γόνατο) επιμένουν, έκανα ότι ήταν δυνατόν αλλά η καριέρα μου στην Μπαρσελόνα τελειώνει στις 30 Ιουνίου.

Όποιος και να μου έλεγε όταν ήμουν μικρός ότι θα έκανα αυτή την καριέρα δεν θα τον πίστευα. Έζησα το όνειρο εκατομμυρίων παιδιών και είμαι τυχερός. Έφτασα παιδάκι εδώ και έχω φύγει έχοντας οικογένεια.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους προπονητές και συμπαίκτες που είχα αλλά και ανθρώπους που δεν βρίσκονται μαζί μας όπως ο Τίτο Βιλανόβα και ο Λουίς Αραγονές. Δεν μπορώ να ξεχάσω τους οπαδούς που στάθηκαν πάντα δίπλα μου. Δεν έχει έρθει το τέλος του κύκλου της Μπαρτσελόνα, είναι μια ομάδα νέα και θα συνεχίσει να κερδίζει.

Δεν υπάρχει πιο εντυπωσιακό πράγμα από το να μπαίνεις στο Καμπ Νόου και να βλέπεις όλον αυτόν τον κόσμο. Η θέση του προπονητή δεν είναι αυτό που μου αρέσει περισσότερο αλλά ποτέ δεν μπορείς να αποκλείσεις κάτι. Θα μου ταίριαζε περισσότερο να εκπαιδευτώ για να υπηρετήσω τον σύλλογο από άλλες θέσεις».

 

 

 

To Top