Έφερε γούρι στην Κέρκυρα ο Γκράθια (2-1)

Με τον Χάβι Γκράθια να ντεμπουτάρει στον πάγκο, η Κέρκυρα πανηγύρισε το πρώτο της «τρίποντο» στη φετινή Σούπερ Λίγκα, κερδίζοντας με 2-1 τον Εργοτέλη για τη 10η αγωνιστική.

H oμάδα του «νησιού των Φαιάκων» βρέθηκε να χάνει από νωρίς, με γκολ του Κατσικοκέρη (9′), αλλά ανέτρεψε την κατάσταση με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Ιωάννου (34′) και αυτογκόλ του Σασιασβίλι (55′).

Οι φιλοξενούμενοι είχαμε μείνει με δέκα παίκτες από το 43′, όταν ο Ζούνιορ είδε απευθείας κόκκινη κάρτα για σκληρό φάουλ πάνω στον Χαμπλ.

Ο διαιτητής Κωνσταντινέας (Μεσσηνίας) έδειξε επίσης επτά κίτρινες κάρτες, σε Γκαλίνοβιτς, Γιάντση, Κοντοδήμο για τους γηπεδούχους και σε Χίμπλινγκερ, Φραγκουλάκη, Μπέτο, Σαρρή για τους φιλοξενούμενους.

ΚΕΡΚΥΡΑ (Χάβι Γκράθια): Γκαλίνοβιτς, Γκουστάβο, Βέντσελ, Βενέτης, Χαμπλ, Κοντοδήμος, Οσμάν, Μαζνόφ, Ιωάννου (84΄ Λόβιν), Καλαντζής (73΄ Γιάντσης), Αγρίτης (88΄ Γραμμόζης).
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Νίκος Καραγεωργίου): Καβουσάκης, Γιαλούσης, Βίσιο, Χίμπλινγκερ, Σασιασβίλι, Σαρρής, Ζούνιορ, Μπέτο, Φραγκουλάκης (69′ Χρυσοφάκης), Λεάλ (62′ Μπούντιμιρ), Κατσικοκέρης (78′ Κουτσιανικούλης).

To Top