Έφερε τα… πάνω – κάτω ο Παναιτωλικός (3-2) κόντρα στην Athens Kallithea κι άφησε ανοιχτούς λογαριασμούς (video)

Σπουδαίο παιχνίδι στο Αγρίνιο με την Athens Kallithea να προηγείται με 0-2, αλλά ο Παναιτωλικός να φέρνει τα… πάνω – κάτω!

Σε μια αναμέτρηση που η ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη βρέθηκε στο 50′ να προηγείται 2-0, αυτή του Γιάννη Πετράκη κατάφερε να επιστρέψει από την κόλαση και με τρία γκολ σε 28 λεπτά να επικρατήσει 3-2, παίρνοντας προβάδισμα για την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson!

Στο 21′ η Athens Kallithea FC μετουσίωσε την ανωτερότητα της σε προβάδισμα. Ο Ματίγια πάνω από την μπάλα εκτέλεσε φάουλ με οξυδέρκεια, βρήκε τον Μουστακόπουλο στο ύψος της μεγάλης περιοχής, με τον Έλληνα στράικερ να πλασάρει φανταστικά και με πολύ φάλτσο κάνοντας το 1-0 για τους φιλοξενούμενους.

Από το 47′ και έπειτα, η Athens Kallithea FC, ήταν εκείνη που πήρε ξανά μέτρα στο γήπεδο και δικαιώθηκε.

Αυτό που δεν κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι, το έκανε στο 62′ ο Χάρης Μαυρίας για τον Παναιτωλικό. Εκτέλεση κόρνερ από τον Φρεντ, κακή απομάκρυνση διαγώνιο σουτ του έμπειρου μπακ-χαφ και 2-1 για την ομάδα του Αγρινίου που μπήκε ξανά στο ματς. Κόρνερ του Μουστακόπουλου από τα δεξιά η μπάλα έφτασε εκτός περιοχής στον Ματίγια που με θαυμάσιο σουτ έκανε το 2-0!

Το γκολ αυτό έβαλε «φτερά» στα πόδια των γηπεδούχων οι οποίοι μονοπώλησαν το ενδιαφέρον από το σημείο εκείνο και έπειτα. Mε τις κατάλληλες προσθήκες από τον Γιάννη Πετράκη η ομάδα του Αγρινίου, δεν άφησε στιγμή την Athens Kallithea FC να βγει από την περιοχή της και αφού προειδοποίησε με τον Ζοάο Πέδρο στο 75′ κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση.

Έτσι, 12 λεπτά αργότερα από φάση διαρκείας, ο Μαυρίας έκανε το γύρισμα στην περιοχή και ο Τορεχόν με κεφαλιά νίκησε τον Στεργιάκη ισοφαρίζοντας σε 2-2 και βάζοντας «φωτιά» στα τελευταία λεπτά του ματς!

Πριν καν συνειδητοποιήσουν οι παίκτες της Athens Kallithea, τί ακριβώς συνέβη, ήρθε και η μεγάλη ανατροπή! Ο Φρεντ Ντουάρτε, ταλαιπώρησε την άμυνα των φιλοξενούμενων, σούταρε στέλνοντας την μπάλα στο δοκάρι και ο Καρέλης πλάσαρε στην επαναφορά ολοκληρώνοντας τη μυθική ανατροπή του Παναιτωλικού.

To Top