Έφεση… πίεσης και για Σανκαρέ, τι γίνεται με Φατί, Ντίκο

Εκτός από την απόφαση να κατατεθεί έφεση στην υπόθεση του Μιχάλη Σηφάκη, οι άνθρωποι του Άρη αποφάσισαν τελικά να καταθέσουν έφεση και για την περίπτωση του Καλίφα Σανκαρέ.

Το πρόβλημα με τον Σενεγαλέζο είναι ότι αξιώνει και τα 535.000 ευρώ που του έχουν επιδικαστεί, τη στιγμή που τα δεδουλευμένα δεν ξεπερνούν τα 150.000!

Σκοπός της έφεσης είναι να πιεστεί ο παίκτης και να συμφωνήσει σε έναν πιο ευνοϊκό διακανονισμό, τη στιγμή που έχει συμφωνήσει με τον Αστέρα Τρίπολης και όσο είναι σε εκκρεμότητα η περίπτωσή του δεν θα μπορεί να αγωνιστεί σε παιχνίδια.

Από κει και πέρα, σε ότι αφορά τις υποθέσεις Φατί και Ντίκο, υπάρχει στο τραπέζι πρόταση διακανονισμού (όπως έγινε, άλλωστε και υπογράφηκε τελικά με τον Καστίγιο) και μια γενικότερη διάθεση συνεννόησης για συμβιβασμό, ώστε να πάρουν τα δεδουλευμένα τους και ένα πόσο από την επόμενη χρονιά και να λήξει εκεί το θέμα.

Μάλιστα ο Φατί θα βρεθεί ο ίδιος τις επόμενες μέρες στην Θεσσαλονίκη για να ρυθμίσει το θέμα.

Πρέπει να σημειωθεί ότι οι χειρισμοί στις συγκεκριμένες υποθέσεις αποφασίστηκαν κατά πλειοψηφία από τα μέλη της διοικούσας επιτροπής.

To Top