Έφοδος των ΜΑΤ σε ΕΡΤ! Πώς μεταδόθηκε το βίντεο (videos)

Αστυνομική επιχείρηση παρουσία εισαγγελέα έγινε τα ξημερώματα στην ΕΡΤ. Ένταση μεταξύ των εργαζομένων και των ΜΑΤ, που έκαναν χρήση χημικών. Τέσσερις προσαγωγές. 

Με εντολή εισαγγελέα στις 4:20 τα ξημερώματα τα ΜΑΤ μπήκαν στην αυλή και το κτίριο της ΕΡΤ, αναγκάζοντας τους εργαζόμενους να εκκενώσουν το κτήριο.

Αυτή τη στιγμή έχει συγκεντρωθεί αρκετός κόσμος έξω από το κτίριο και σημειώνονται συγκρούσεις με τα ΜΑΤ, που προσπαθούν να τους απωθήσουν κάνοντας χρήση χημικών.

Το πρόγραμμα της ΕΡΤ έχει διακοπεί και έγιναν τέσσερις προσαγωγές, με τους συλληφθέντες να αφήνονται λίγη ώρα αργότερα ελεύθεροι.

Μεταξύ των προσαχθέντων ήταν και ο πρόεδρος της ΠΟΣΠΕΡΤ Παναγιώτης Καλφαγιάννης και ο εκπρόσωπος των εργαζομένων στο ραδιόφωνο.

H ΔΤ για την ΕΡΤ από stefanelonikitelo

 

Η είδηση του πρωινού είναι η επιχείρηση εκκένωσης του Ραδιομεγάρου στην Αγία Παρασκευή. Διμοιρίες των ΜΑΤ βρίσκονται από τις 04:20, παρουσία εισαγγελέα, στην Αγία Παρασκευή για να εκκενωθεί το κτίριο”, σχολίασαν ο παρουσιαστής της Δημόσιας Τηλεόρασης, Γιάννης Σκάλκος  για την επέμβαση των ΜΑΤ στην ΕΡΤ.

“Δεν έχουνε συνηθίσει να ζούμε τέτοιες εικόνες, είτε συμφωνείς, είτε διαφωνείς, η εικόνα των συναδέλφων, έξω με τα ΜΑΤ δεν είναι, όχι ευχάριστη, αλλά είναι πολύ δύσκολη να αντιμετωπιστεί από όλους εμάς, που μπορεί αυτή τη στιγμή να βρισκόμαστε εδώ, αλλά παρόλα αυτά είμαστε συνάδελφοι επί τόσα χρόνια”, ανέφερε η Μάριον Μιχελιδάκη.

To Top