ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Έφοδος των «Ράμπο» της Γραμματείας Εσόδων στις συναυλίες Ρουβά και Ρέμου στη Μύκονο!

Σαρωτικούς ελέγχους στη Μύκονο και σε άλλα τουριστικά νησιά κάνουν τις τελευταίες ημέρες κλιμάκια επιθεωρητών της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων (ΓΓΔΕ) και όπως ήταν φυσικό, πραγματοποιήθηκε ευρεία έφοδος στο Rakkan (Καλό Λειβάδι) και στο Nammos (Ψαρρού) κατά τις δύο βραδιές όπου έδωσαν συναυλία ο Σάκης Ρουβάς και ο Αντώνης Ρέμος.

Μάλιστα, μόνο τη βραδιά που τραγούδησε ο Ρέμος, το μαγαζί έκαναν φύλλο και φτερό 7 ελεγκτές, ενώ οι αποδείξεις που κόπηκαν αντιστοιχούν σε περίπου 1 εκατ. ευρώ, γεγονός που σημαίνει ότι το κράτος έβαλε στα ταμεία του από ΦΠΑ 190.000 ευρώ.

Σημειωτέον ότι στη συναυλία του Ρέμου κόπηκαν όλες οι αποδείξεις, ενώ την προηγούμενη ημέρα στη συναυλία του Ρουβά, δεν είχαν κοπεί 12 αποδείξεις κι επιβλήθηκαν τα αντίστοιχα πρόστιμα. Σύμφωνα με το newsit, Για τις 11 o λογαριασμός ήταν ως 500 ευρώ για κάθε απόδειξη, ενώ για τη δωδέκατη ο λογαριασμός ήταν 12.000 ευρώ!

Και τώρα, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, αναμένεται η αρμόδια ΔΟΥ να εισηγηθεί να μπει λουκέτο στο μπαρ, γιατί οι αποδείξεις που δεν είχαν κοπεί ήταν πάνω από οκτώ, και το επόμενο εικοσαήμερο η επιχείρηση να κάνει τη δική της ένσταση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι επιθεωρητές της ΓΓΔΕ έκαναν ελέγχους και στην Τήνο. Μάλιστα, από τις 18 επιχειρήσεις που ελέγχθηκαν στο νησί της Μεγαλόχαρης, οι 14 δεν έκοβαν αποδείξεις.

πηγή: koolnews.gr

To Top