ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Έφτασε η ώρα της αδειοδότησης, στην ΕΕΑ σήμερα ο Άρης

Οι «κιτρινόμαυροι» θα βρεθούν σήμερα ενώπιον της Επιτροπής Επαγγελματικύ Αθλητισμού, προκειμένου να πάρει και τυπικά το «πράσινο φως» ο φάκελος της -τυπικά- μεγαλομετόχου Ειρήνης Καρυπίδη.

Όπως είναι γνωστό, η πενταμελής προσωρινή επιτροπή της νέας ΠΑΕ έχει στείλει τα απαραίτητα έγγραφα σε ό,τι σχετίζεται με τη σύσταση της και εκφράζεται  σιγουριά ότι δεν θα σημειωθεί καμία αρνητική παρατήρηση για τυχόν παραλείψεις.

Στην παρούσα φάση, η ΕΕΑ θα εξετάσει όλα τα στοιχεία (π.χ. πόθεν έσχες, καταβολή χρημάτων κ.α.α) ώστε  να αποδειχθεί ότι η μεγαλομέτοχος και αδερφή του Θόδωρου Καρυπίδη έχει καλύψει το μετοχικό κεφάλαιο, βάσει του Αθλητικού Νόμου, ώστε να αποκτήσει και τυπικά το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών.

Παράλληλα, θα κατατεθούν όλες οι απαραίτητες οικονομικές εγγυήσεις, πως μπορεί να στηρίξει το πλάνο βιωσιμότητας της νέας εταιρίας, το οποίο έχει ήδη κατατεθεί στην ΕΕΑ.

Προφανώς θα είναι παρούσα η ίδια, ενώ δεν έχει γίνει γνωστό ποιοι θα παραστούν μαζί της. Λογικά θα έχει έχει νομική εκπροσώπηση, ενώ πιθανότατα θα τη συνοδεύσει και φοροτεχνικός.

 

To Top