Έφτασε η ώρα των αποφάσεων για τον Βεζένκοφ ενόψει του ντραφτ

Ο Σάσα Βεζένκοφ ετοιμάζεται για τον σημερινό τρίτο μικρό τελικό, θέλοντας να οδηγήσει τον Άρη στο μπρέικ και το 2-1 απέναντι στον ΠΑΟΚ, ωστόσο υπάρχει στο μυαλό του και μία απόφαση που πρέπει να πάρει για το αν θα παραμείνει ή όχι στο ντραφτ του ΝΒΑ φέτος.

Οι τελευταίες εκτιμήσεις από τις Ηνωμένες Πολιτείες και ειδικά μετά την επίσκεψη του αντιπροέδρου των Γκρίζλις, Τζον Χόλιντζερ, στη Θεσσαλονίκη, έχουν φέρει τον παίκτη του Άρη υποψήφιο για να επιλεγεί στον α’ γύρο του ντραφτ, είτε από τους Γκρίζλις, είτε από τους Σαν Αντόνιο Σπερς. Υπάρχουν δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι ο Βεζένκοφ θα μπορούσε να ταιριάξει στην ομάδα του Γκρεγκ Πόποβιτς λόγω του εξαιρετικού μακρινού σουτ που έχει.

Όλα αυτά προς το παρόν είναι θεωρία. Η πράξη έπεται και για να υπάρξει πράξη, δηλαδή επιλογή του Βεζένκοφ στο ντραφτ, θα πρέπει ο ηγέτης του φετινού Άρη να μην αποσύρει την συμμετοχή του. Το χρονικό περιθώριο που έχει είναι μέχρι αύριο, αλλά ο ίδιος είχε τονίσει μετά τον δεύτερο μικρό τελικό ότι θα έχει αποφασίσει μέχρι σήμερα.

To Top