ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Έφτασε κι ο ΜακΓκι: “Να φέρουμε ξανά ενθουσιασμό και νίκες!”

Ο Γκάρι ΜακΓκι έφτασε στη Θεσσαλονίκη πριν από λίγη ώρα και με τη δική του άφιξη κλείνει ο κύκλος των αφίξεων για τον Άρη αυτό το καλοκαίρι.

Ο Αμερικανός σέντερ τόνισε αρχικά πως “είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ, στον Άρη και τη Θεσσαλονίκη. Ανυπομονώ να ξεκινήσει η σεζόν και να καταφέρουμε να φέρουμε και πάλι τον ενθουσιασμό στην ομάδα, όπως πολλές νίκες. Περιμένω πως και πως να βρεθώ με τους νέους μου συμπαίκτες και τον προπονητή μου, ώστε να δημιουργήσουμε μια ομάδα που θα έχει νοοτροπία νικητή”.

Για το ρόστερ είπε ότι “η ομάδα έκανε εξαιρετικές κινήσεις, γνωρίζω τα παιδιά, έχω μιλήσει και με τους προπονητές. Θα έχουμε μια πολύ καλή ομάδα και είμαι πολύ χαρούμενος που θα βρεθώ και πάλι με τον Κάι (Μάικαλ Κάιζερ)”.

Για το τι τον έκανε να απαντήσει θετικά στην πρόταση του Άρη σχολίασε: “Ήταν σπουδαία ευκαιρία για μένα ο Άρης, είναι ομάδα με ένθερμους φιλάθλους που τη στηρίζουν παντού, είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να βρίσκομαι εδώ”.

Αναφέρθηκε και στο γεμάτο Παλέ: “Περιμένω να ζήσω κι εγώ την ατμόσφαιρα της έδρας μας όπως τη δημιουργούν οι οπαδοί μας και θέλω πολύ να τους ακούσω να μας υποστηρίζουν”.

To Top