Έφτασε ο Ένινγκ! Στη Θεσσαλονίκη ο Γερμανός για τις υπογραφές με τον Άρη, υποδοχή Χαριστέα

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται εδώ και λίγα λεπτά ο Μίκαελ Ένινγκ, ο οποίος θα συζητήσει με τους ανθρώπους του Άρη τις τελευταίες λεπτομέρειες συνεργασίας του με την ομάδα και θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Ο 54χρονος Γερμανός προπονητής έφτασε ευδιάθετος στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» χωρίς να κάνει κάποια δήλωση, κάτι που θα κάνει με την παρουσίασή του από την ΠΑΕ Άρης στις αρχές της εβδομάδας. Στο αεροδρόμιο τον υποδέχθηκε με εγκάρδιο τρόπο ο Άγγελος Χαριστέας, διευθυντής του ποδοσφαιρικού Άρη.

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που ο Γερμανός τεχνικός έρχεται στη Θεσσαλονίκη, καθώς είχε παρακολουθήσει το ντέρμπι των “κιτρινόμαυρων” με τον Παναθηναϊκό, όντας και τότε από τους υποψήφιους για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Ουσιαστικά ο Ένινγκ πιάνει δουλειά από τη Δευτέρα το απόγευμα όταν και είναι προγραμματισμένη η επόμενη προπόνηση του Άρη. Εκεί θα γίνει και η πρώτη γνωριμία των παικτών με τον νέο τους προπονητή και θα ξεκινήσει η προετοιμασία για τον εκτός έδρας αγώνα με την Ξάνθη (20/10).

To Top