Έφτασε ο Χαντ και δήλωσε: “Ο Άρης είναι το μεγαλύτερο βήμα στην καριέρα μου!” (photos)

Ο Τζέρεμι Χαντ έφτασε στην Θεσσαλονίκη και δήλωσε έτοιμος για το πιο μεγάλο βήμα στην καριέρα του! Ο Αμερικανός γκαρντ θα δοκιμαστεί από τους κίτρινους, για τους οποίους μίλησε με τα καλύτερα λόγια, αφού έτσι του τα έχει… μεταφέρει ο ξάδελφός του, Σέρτζιο Κερούς!

Αρχικά τόνισε πως “είμαι ενθουσιασμένος που επιστρέφω στην Ελλάδα για τον Άρη. Γνωρίζω για τους οπαδούς του Άρη, έχω ακούσει πολλά, έχω μιλήσει με τον ξάδελφό μου για την ομάδα, του συμπεριφέρθηκαν καλά πέρσι, μου είπε ότι είναι οργανωμένη ομάδα.

Για τον τραυματισμό του στο γόνατο και αν είναι έτοιμος να αγωνιστεί ο Χαντ επεσήμανε πως “είμαι πολύ καλά τώρα, τους περασμένους μήνες δούλεψα πολύ για να ετοιμάσω το γόνατό μου, έκανα σωστή αποθεραπεία, έχω ξεκινήσει να παίζω μπάσκετ εδώ και μήνες. Νιώθω έτοιμος 100% να παίξω”.

Σε ερώτηση για το τι μπορεί να προσφέρει είπε ότι “θα παίξω δυνατά, θα προσπαθήσω να βάλω τους συμπαίκτες μου στο παιχνίδι, να σκοράρω και να παίζω άμυνα. Ότι μου ζητήσει ο προπονητής μου”.

Καταλήγοντας είπε ότι “είναι το μεγαλύτερο βήμα ο Άρης για την καριέρα μου. Είναι μεγάλη ομάδα, οι οπαδοί είναι… τρελοί, φωνάζουν, είναι οργανωμένη και η διοίκηση, οπότε είναι όντως το μεγαλύτερο βήμα στην καριέρα μου”.

 

 

To Top