ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έφτασε στη Θεσσαλονίκη ο Ζαμόρα για να “δέσει” με πενταετές συμβόλαιο στον Άρη

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται από το βράδυ της Πέμπτης το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Άρη, Άλβαρο Ζαμόρα. Ο 21χρονος Κοσταρικανός έφτασε στο αεροδρόμιο “Μακεδονία” πριν τις 22:00 όπου τον υποδέχτηκαν άνθρωποι των κιτρινόμαυρων. Εκεί έβγαλε τις καθιερωμένες φωτογραφίες, δείχνοντας αρκετά ευδιάθετος για τη νέα του ποδοσφαιρική στέγη.

Ο Ζαμόρα θα υπογράψει πενταετές συμβόλαιο με τον Άρη, αφού περάσει πρώτα από τις καθιερωμένες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις, ενώ θα ζήσει για πρώτη φορά την εμπειρία να αγωνιστεί στο εξωτερικό.

Θυμίζουμε ότι πριν πάρει το αεροπλάνο για την Ελλάδα, ο νεαρός εξτρέμ φρόντισε να βάλει τις αποσκευές του και ένα βραβείο. Αυτό του καλύτερου παίκτη κάτω των 21 ετών στο πρωτάθλημα της χώρας του για το Απερτούρα 2022.

Τέλος και σύμφωνα με πηγές από την Κόστα Ρίκα “η ΠΑΕ Άρης αγόρασε το 60% των δικαιωμάτων του παίκτη και η Σάπρισα κράτησε το 40% σε περίπτωση διεθνούς πώλησης. Ο Ζαμόρα θα είναι συμπαίκτης του Ρόναλντ Ματαρίτα και θα παίξει σε ένα πρωτάθλημα στο οποίο έχουν ήδη συμμετάσχει πρώην παίκτες όπως οι Ρόναλντ Γκόμεζ, Αλόνσο Σολίς, Μαουρίσιο Σολίες, Βάλτερ Σεντένο και Μαουρίσιο Ράιτ, καθώς και ο διεθνής επιθετικός Τζόελ Κάμπελ”.

To Top