Σε υψηλές… πτήσεις ο Ουντότζι! Τρία γκολ, επτά βαθμοί και συνεχίζει!

Σκόραρε για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική “υπογράφοντας” τη δεύτερη νίκη του Άρη! Ο Σαλόζε Ουντότζι ήταν ουσιαστικά ο MVP των κίτρινων, πετυχαίνοντας το χρυσό γκολ στη Βέροια στο υπέρ-πολύτιμο 0-1.

Κάνε την εγγραφή σου στη Novibet με 100% Bonus

Ο Νιγηριανός έφτασε τα τρία γκολ στο πρωτάθλημα, είναι ο πρώτος σκόρερ του Άρη και ένας από τους πιο φορμαρισμένους ποδοσφαιριστές των κίτρινων.

Ο Ουντότζι σκόραρε εκτός από τη Βέροια, κόντρα στον Πανιώνιο (best goal της 7ης αγωνιστικής) και με τον Λεβαδειακό. Ουσιαστικά τα τρία του γκολ έδωσαν επτά βαθμούς στον Άρη από τους οκτώ που έχει.

Στις δηλώσεις του, πάντως, απέδειξε ότι είναι μετρημένος και προσγειωμένος τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Είμαι τυχερός και είμαι στην κατάλληλη θέση την κατάλληλη στιγμή αλλά είναι θέμα της ομάδας. Πάντα θέλω να σκοράρω και πάντα το έχω στο μυαλό μου. Όλα τα ματς είναι δύσκολα”

Φυσικά και άφησε αιχμές για τα όσα έγιναν την Κυριακή τονίζοντας ότι: “Ήταν λίγο περίεργο το σημερινό ματς. Έγιναν κάποια περίεργα πράγματα αλλά καταφέραμε να κερδίσουμε. Είμαστε ομάδα. Δεν διαλέγουμε παιχνίδια, στόχος να παλέψουμε μέχρι το τέλος και να τα δώσουμε όλα».

To Top