ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Έφτασε τις 23 νίκες στη Super League ο Μάντζιος, ξεπέρασε τον Τσατσέφσκι

Ο Άρης επικράτησε του Ιωνικού με 1-0 χθες στο “Κλεάνθης Βικελίδης” και ανέβηκε στην 4η θέση μέσα στο χορτάρι. Το παιχνίδι κρίθηκε από το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Αμπουμπακάρ Καμαρά.

Μετά το τέλος του αγώνα ο Άκης Μάντζιος εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την εμφάνιση και τη νίκη των παικτών του. Πέραν όμως των δύο παραπάνω στοιχείων, ο κόουτς των κιτρινόμαυρων συμπλήρωσε 23 παιχνίδια στη Super League με τον Άρη και είναι πλέον 10ος στην ιστορία των προπονητών της ομάδας. Ξεπέρασε τον Αποστόλ Τσατσέφσκι. Τις περισσότερες στην κατηγορία έχει ο Γιώργος Φοιρός, 76.

Επίσης με τη νίκη επί του Ιωνικό, ο Άκης Μάντζιος ξεπέρασε τον Έκτορ Ραούλ Κούπερ του προηγούμενου μακροβιότερου -σε επίπεδο Superleague- προπονητή των τελευταίων χρόνων στον πάγκο της κιτρινόμαυρης ομάδας.

Συγκεκριμένα, ο Μάντζιος σε 56 αγώνες σε όλες τις επίσημες διοργανώσεις, “μετράει” 27 νίκες, 14 ισοπαλίες και 15 ήττες, έχοντας 91 “βαθμούς”, ενώ ο σπουδαίος Αργεντίνος τεχνικός έχει σε 61 παιχνίδια, τους ίδιους “βαθμούς με 26 νίκες, 13 ισοπαλίες και 22 ήττες.

To Top