Έφτασε τους 35.000 χρήστες το football manager της Super League

Τους 35.000 εγγεγραμμένους χρήστες ξεπέρασε το επίσημο παιχνίδι Fantasy της Super League!

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Τον Αύγουστο του 2019, το επίσημο παιχνίδι Fantasy της Super League  έκανε την εμφάνισή του, δίνοντας την ευκαιρία σε όλους τους φιλάθλους να δοκιμάσουν τις ικανότητές τους στη δημιουργία ομάδας, επιλέγοντας ποδοσφαιριστές από όλες τις ομάδες του Πρωταθλήματος Super League!

Μέσα από την καινοτόμα πλατφόρμα και τις συνεχείς αναβαθμίσεις, οι 35.000 «προπονητές» μπορούν να ασχολούνται κάθε στιγμή της ημέρας, όλη την εβδομάδα, με την ομάδα τους στο επίσημο παιχνίδι Fantasy της Super League.

Τα δώρα κάθε αγωνιστική

Ο νικητής της κάθε αγωνιστικής κερδίζει μία δωροεπιταγή προσφορά της INTERSPORT , μια μπάλα του Πρωταθλήματος Super League 2019-20 και μία διπλή πρόσκληση για εντός έδρας αγώνα της ομάδας του.

Ο 2ος στη σχετική κατάταξη, κερδίζει μια δωροεπιταγή προσφορά της INTERSPORT και μια διπλή πρόσκληση για εντός έδρας αγώνα της ομάδας του, ενώ ο 3ος κερδίζει μία διπλή πρόσκληση για εντός έδρας αγώνα της ομάδας του.

500.000 προπονήσεις!

Οι συνολικές προπονήσεις που έχουν πραγματοποιηθεί αυτό το διάστημα είναι πάνω από 500.000 με το 10% να έχουν ολοκληρωθεί άμεσα. Ο Ζοσέ Σα του Ολυμπιακού είναι ο ποδοσφαιριστής που έχει…προπονηθεί τις περισσότερες φορές (40.452) με τον Μάρκο Λιβάια της ΑΕΚ να τον ακολουθεί με 30.072 προπονήσεις.

Πάνω από 13.000.000 προβολές σελίδας!

Οι συνολικές προβολές σελίδας στην web έκδοση και στην εφαρμογή του παιχνιδιού Fantasy της Super League είναι 13.321.978 ενώ η μέση διάρκεια της κάθε επίσκεψης είναι 7 λεπτά και 52 δευτερόλεπτα!

To Top