Έφυγαν από το Ισραήλ οι ξένοι παίκτες της Μακάμπι Χάιφα μετά την επίθεση της Χαμάς

Το Ισραήλ βρίσκεται σε κατάσταση πολέμου και η τελευταία εξέλιξη ανάγκασε τους ξένους παίκτες της Μακάμπι Χάιφα να αποχωρήσουν μετά την επίθεση της Χαμάς.

Καθώς οι σειρήνες συναγερμού ήχησαν σε όλο το νότιο και κεντρικό Ισραήλ, συμπεριλαμβανομένης της Ιερουσαλήμ, ο ισραηλινός στρατός δήλωσε ότι είναι σε κατάσταση πολέμου, με τον πρωθυπουργό Μπενιαμίν Νετανιάχου να συγκαλεί έκτακτη συνεδρίαση αξιωματούχων ασφαλείας μετά τις επιθέσεις της Χαμάς.

Όπως είναι λογικό, αναβάλλεται κάθε αθλητική δραστηριότητα δεδομένης της κατάστασης που επικρατεί στη χώρα, ενώ οι ξένοι που μένουν στο Ισραήλ προσπθούν να φύγουν με κάθε τρόπο. ‘

Όπως συνέβη και με τους ξένους παίκτες της Μακάμπι Χάιφα, που αντιμετώπισε εντός έδρας τον Παναθηναϊκό για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ μόλις μερικές ώρες πριν από τις επιθέσεις της Χαμάς.

Οι ξένοι ποδοσφαιριστές θέλησαν να προστατέψουν τις οικογένειές τους και αναχώρησαν για τις πατρίδες τους περιμένοντας τις εξελίξεις.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως αναμένεται αναβληθούν και οι προσεχείς αγώνες της εθνικής ομάδας του Ισραήλ για τα προκριματικά του Euro 2024 απέναντι σε Ελβετία και Κόσοβο και εξετάζεται το ενδεχόμενο να διεξαχθούν το Νοέμβριο

To Top