Έφυγαν εσπευσμένα από την Βραζιλία οι παίκτες της Αργεντινής για να μην συλληφθούν – Η στιγμή της διακοπής (video)

Απίστευτα πράγματα στο Βραζιλία – Αργεντινή με το παιχνίδι να διακόπτεται στο 10ο λεπτό με εισβολή των αστυνομικών δυνάμεων.

Η Βραζιλία υποδέχτηκε το βράδυ της Κυριακής (5/9) την Αργεντινή για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2022 με το ματς να διακόπτεται έξι λεπτά μετά από την έναρξή του. Αστυνομικοί μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο για να σταματήσουν το ματς και οι παίκτες της Αλμπισελέστε πήγαν στα αποδυτήρια…

Οι αστυνομικές και υγειονομικές Αρχές της Βραζιλίας μπήκαν για να βγάλουν εκτός αγωνιστικού χώρου τους τέσσερις παίκτες της εθνικής Αργεντινής που ταξίδεψαν από την Αγγλία, καθώς αγωνίζονται στην Premier League.

Ο λόγος της εισβολής, έχει να κάνει με τους τέσσερις ποδοσφαιριστές της «Αλμπισελέστε» (Μαρτίνες, Σέλσο, Μορέρο και Μπουελδία) που έρχονται από το πρωτάθλημα της Premier League και σύμφωνα με τους Βραζιλιάνους δεν τήρησαν το υγειονομικό πρωτόκολλο της χώρας.

Μετά τα όσα συνέβησαν, η αποστολή της εθνικής Αργεντινής αναχώρησε εσπευσμένα από την Βραζιλία, επιβιβάστηκε σε αεροπλάνο κι επέστρεψε τα μεσάνυχτα στην Αργεντινή και στο αεροδρόμιο του «Ezeiza». Μάλιστα, ο πρέσβης της Αργεντινής στη Βραζιλία, Ντανιέλ Σιόλι, συνόδευσε την αποστολή της εθνικής ομάδας της «Αλμπισελέστε» και όλοι μαζί έβγαλαν αναμνηστικές φωτογραφίες.

To Top