«Έφυγε» από τη ζωή ο δημοσιογράφος Μάνος Αντώναρος

Ο γνωστός δημοσιογράφος Μάνος Αντώναρος «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 62 ετών σήμερα το μεσημέρι μετά από νοσηλεία 20 ημερών στον «Ευαγγελισμό».

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα! 

Ο Μάνος Αντώναρος νοσηλευόταν στη μονάδα εντατικής θεραπείας του Ευαγγελισμού, προσβεβλημένος από μία πολύ σπάνια και βαριά μορφή πνευμονίας, η οποία προήλθε από το βακτήριο της λεγεωνέλλας.

Από την πρώτη στιγμή που εισήχθη στο νοσοκομείο η κατάστασή του χαρακτηρίστηκε ως εξαιρετικά κρίσιμη και πέρασε αρκετό καιρό σε βαθιά καταστολή. Πάλεψε, αλλά αυτή φορά λύγισε…

Στο παρελθόν έχει εργαστεί σε ελληνικές εφημερίδες βασικά ως αρθρογράφος (Ελεύθερος Τύπος, Εθνος, Βραδυνή, Εξπρες, Κέρδος, Αθλητική Ηχώ), σε περιοδικά (Πάνθεον, ΜΙΑ, Ταχυδρόμος, Τηλέραμα, AutoExpress). Υπήρξε ιδρυτικό στέλεχος του Αθήνα 9.84, διευθυντής στο Κανάλι-5 και παραγωγός στον ΑΝΤ1 Radio και στον Alpha.

Στην τηλεόραση εργάστηκε στην παραγωγή ειδήσεων του κεντρικού δελτίου του ΑΝΤ1, ως διευθυντής προγράμματος στον ΣΚΑΙ, ως διευθυντής Δημοσίων Σχέσεων του MEGA,  ως παρουσιαστής δύο εκπομπών στο Seven-X και συντονιστής στο δορυφορικό πρόγραμμα της ΕRT-SAT. Ενεργός ήταν και στο διαδίκτυο από το 2005, με δικά του εγχειρήματα, αλλά και με συνεργασία με διάφορες ιστοσελίδες και e-radios.

Ο Μάνος Αντώναρος ήταν πατέρας δύο παιδιών, της Αθηνάς και του Αρχέλαου.

To Top