Έφυγε για την Αγγλία ο Μπουζάνης!

Ο Ντιν Μπουζάνης αποτελεί παρελθόν για τον Άρη. Ο ομογενής τερματοφύλακας μάζεψε τα πράγματά του και έφυγε από τη Θεσσαλονίκη, επιστρέφοντας στην Αγγλία.

Ο 23χρονος γκολκίπερ τον τελευταίο καιρό δεν υπολογίζονταν από τον Σούλη Παπαδόπουλο, ενώ και ο ίδιος είχε εκφράσει τη δυσαρέσκειά του, καθώς επί σειρά μηνών ήταν απλήρωτος. Το γεγονός ότι δεν βρέθηκε λύση με το σύλλογο, τον ανάγκασε να εγκαταλείψει την ομάδα, ενώ δεν έχει διευκρινιστεί αν θα καταθέσει προσφυγή, για να διασφαλίσει τα δεδουλευμένα του και να επικυρώσει την ελευθερία του.

Το γεγονός αυτός σημαίνει ότι, και ενώ δεν έχει βγει ακόμα το δελτίο του Γουναρίδη, ο Άρης θα κατέβει στον κυριακάτικο αγώνα με τον Ατρόμητο μ΄ έναν μόνο έμπειρο τερματοφύλακα, τον Διούδη.

Σε περίπτωση που δεν βρεθεί λύση με την ΕΠΟ, τότε πίσω από τον Διούδη την Κυριακή θα βρεθεί ο Μάριος Γκελής. Ο νεαρός δεν συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα του Σούλη Παπαδόπουλου και πιθανότατα θα αποχωρήσει, αλλά γίνεται μια προσπάθεια ώστε να παραμείνει και να συμπεριληφθεί στην αποστολή για το ματς με τους Περιστεριώτες.

To Top