ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

«Έφυγε» στα 91 του ο θρυλικός «Παλέρμο» του Άρη, Λεωνίδας Ποζάνης

Έφυγε από τη ζωή στα 91 του χρόνια ο θρυλικός «Παλέρμο» του Άρη, Λεωνίδας Ποζάνης (στη φωτογραφία με τον Κώστα Χαριτωνίδη), ο οποίος υπήρξε επί σειρά ετών παίκτης και μέλος της διοίκησης του Άρη.

Η ΠΑΕ Άρης με ανακοίνωση εξέφρασε τα συλλυπητήριά της: «Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ εκφράζει τα θερμά και ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Λεωνίδα Ποζάνη, που «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 91 χρόνων.

Ο εμβληματικός Λεωνίδας Ποζάνης, ο θρυλικός «Παλέρμο», που γεννήθηκε το 1928, ήταν ένας από τους σπουδαιότερους παίκτες της δεκαετίας του ’50, αγωνιζόμενος αρχικά ως μέσος και μετά ως κεντρικός αμυντικός.

Σαν ποδοσφαιριστής τίμησε τα χρώματα του Συλλόγου μας από το 1947 μέχρι το 1958 (με περισσότερες από 150 συμμετοχές), ενώ είχε διατελέσει μέλος σε διοικήσεις του ΑΣ ΑΡΗ, έφορος του ποδοσφαιρικού τμήματος τη δεκαετία του ’70 και μετέπειτα υπεύθυνος των Ακαδημιών.

Η κηδεία του θα γίνει την Κυριακή (29/12) στις 15:00 στον Ι.Ν. Οσίας Ξένης.

Λεωνίδα Ποζάνη, ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάζει…».

Ανακοίνωση εξέδωσε και ο Ερασιτέχνης…

Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ εκφράζει τη βαθιά οδύνη του για τον θάνατο του εμβληματικού Λεωνίδα Ποζάνη, ο οποίος «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 91 ετών.

Ο Λεωνίδας Ποζάνης έγραψε τη δική του ιστορία στον ΑΡΗ, στον οποίο προσέφερε από αρκετά πόστα: Ως ποδοσφαιριστής από το 1947 έως το 1958, ως έφορος ποδοσφαιρικού τμήματος και υπεύθυνος Ακαδημιών, αλλά και επί σειρά ετών ως μέλος της διοίκησης του Α.Σ. ΑΡΗΣ, τον οποίο βοήθησε και ως εξωδιοικητικός παράγοντας.

Η κηδεία του θα γίνει την Κυριακή (29/12) στις 15:00 στον Ι.Ν. Οσίας Ξένης. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει…

To Top